TheMarcQ Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Jak zrobić tak żeby szerokość strony była stała (np. 500px) i zawsze treść była na środku niezależnie od rozdzielczości monitora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ja to chyba robiłem jakoś tak, że ustawiałem położenie na 50% i wtedy lewy margines trzeba by było ustawić na -250px żeby wyrównać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 margin: 0 auto; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Trzeba stworzyć główny kontener .div#dupa { background-color: #FFFFFF; width: 500px; padding: 5px 5px; margin: 0 auto; } I do niego wciskać zawartość strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 @platyna: nie @gnysek: już prawie @konrad: idealnie! Wszystkim dziękuję zrobiłem body{ background-color: #FFFFFF; width: 500px; padding: 5px 5px; margin: 0 auto; } zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi