Paqoo Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Na stronie http://www.rockgames.pl/katalog/index.php można znaleźć ciekawe linki! Zapraszam i zachęcam do umieszczania interesujących adresów! Możecie się tam reklamować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 NIE a bynajmniej u Ciebie. znajac zycie bedziesz kopiowal zasoby z gmclanu i innych stron bez zgody ani wiedzy ich autorow - goń się. i zostaw nirvane w spokoju - zmarnuje sie przy Tobie a tego nie chcemy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 chcesz znaleźć kogoś do roboty lub kogoś lansować? idź na gamedev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Ta reakcja nie szczególnie mnie dziwi. Jeśli ktoś ma własny rozum - zapraszam! Zróbmy coś wielkiego! Wysyłajcie najciekawsze strony www! Ułatwiajmy sobie życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Narazie widzę bardzo rozbudowaną stronę, dużo artykułów, poradników, grafik, muzyk i wszystkiego ... ciekawe A teraz paqoo ... Are you fucking kidding me? Chcesz niedorobioną stronę (nie mówię o grafice itp. ale o treści) dawać na GMC? Wstyd Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Narazie widzę bardzo rozbudowaną stronę, dużo artykułów, poradników, grafik, muzyk i wszystkiego ... ciekawe A teraz paqoo ... Are you fucking kidding me? Chcesz niedorobioną stronę (nie mówię o grafice itp. ale o treści) dawać na GMC? Wstyd Fervi Pakło chce rozwinąć tę stronę, a ty nie używaj wyrażenia "Are you fucking kidding me". odkąd pojawiło się na komixxach, przestało być fajne ale faktycznie, dużo ciekawych linków to tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 W jaki sposób mam ją rozwijać, jeśli jest nieznana? To jakby założyć sklep w puszczy i liczyć na to, że ktoś przypadkowo tam trafi. Internet to wielka dżungla pełna wielkich... małp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Internet to wielka dżungla pełna wielkich... małp? internet to także wielka dżungla pełna dziwnych biznesmenów, z których jeden zabłądził i teraz wyzywa brudne polaczki na GMClanie poza tym, najpierw wrzuć tam trochę więcej linków niż 2 i dopiero pomyśl o rozwijaniu. zanim zacznie się reklamować, trzeba mieć co reklamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Internet to wielka dżungla pełna wielkich... małp? Wypraszam sobie, ja jestem rasowym koczkodanem, a nie zwykłą małpą! jeśli chcesz się reklamować, to pokaż się od najlepszej strony - społeczność w sieci wymaga, Ty te wymagania spełniasz jeśli chcesz być zauważonym i docenionym - lekcji o zdobywaniu poparcia nie pamiętasz? a myślałem że czegoś się nauczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 poza tym, najpierw wrzuć tam trochę więcej linków niż 2 i dopiero pomyśl o rozwijaniu. zanim zacznie się reklamować, trzeba mieć co reklamować Cały Paqoo chce aby inni wrzucali linki za niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Internet to wielka dżungla pełna wielkich... małp? Paqoo jesteś geniuszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Paqoo, a ty myślisz, że ktoś wejdzie na twoją stronę - zobaczy i powie - och, strona jest niemalże pusta, może ja coś dodam od siebie? TO TY musisz najpierw coś zrobić, jakieś przykłady itp. NIKT tego nie zrobi za ciebie Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 @up każdy mu to ciągle powtarza w kółko a Paqqo albo wyzywa albo ignoruje ja myślę że on się wcale nie zmienił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 BARDZO DOBRY POMYSŁ PODOBA MNIE SIĘ A HATERS GONNA HATE : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Miło, że komuś się podoba ten pomysł. Nie widziałem jeszcze takiego katalogu. Ja nikogo nie wyzywam. Jestem człowiekiem kulturalnym. Czytam książki i wybieram się na studia w kierunku ekonomia. Doszły do mnie wiadomości, że ktoś zablokował użytkownikom możliwość wysyłania do mnie wiadomości. Napisał to gościu, który podawał się za Ranmusa. Według mnie to dyskryminacja i rządy autorytarne (komunistyczne?). Liberum veto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 weź się ogarnij i nie piernicz głupot, nikt Ci nic nie zablokował - opróżnij skrzynkę.. Doszły do mnie wiadomości, że ktoś zablokował użytkownikom możliwość wysyłania do mnie wiadomości. Napisał to gościu, który podawał się za Ranmusa. Według mnie to dyskryminacja i rządy autorytarne (komunistyczne?). Liberum veto! a może jeszcze na PM je dostałeś? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Dlatego nie wierzyłem temu gościowi. Nie mam 15 lat. Ludzie się mnie boją, że muszą tak kłamać? To oznaka słabości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 tak, boją się że zmieciesz ich ze sceny, o wsze panie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 to ja dołączę się do wojny i zapytam o screeny jeśli to prawda (w co wątpię), powinni od razu zbanować cię za spam, a nie blokować ci pmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Dlatego nie wierzyłem temu gościowi. Nie mam 15 lat. Ludzie się mnie boją, że muszą tak kłamać? To oznaka słabości.Sry, nie. Aktualnie jesteś jednym z najszybciej denerwujących się gmclanowiczów. Mają z tego frajdę :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Twoja poycha i słomiany zapał, wypchany milonem problemów głośno woła "nie wchodzić" I to polecam zrobić. Zamknąć przeglądarke, lub wrócić do Valhalli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Twoja poycha czy to jakaś nowa odmiana pychy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 pyocha = płocha-pycha = płosząca pycha. Paqoo, no raz w życiu, proszę Cię, postaraj się dać coś dopracowanego jeśli chcesz żebyśmy Cię nie besztali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Paqoo, no raz w życiu, proszę Cię, postaraj się dać coś dopracowanego jeśli chcesz żebyśmy Cię nie besztali :)I coś w czym nie będziesz szukał kumpla do prowadzenia "firmy" albo coś w tym stylu, i z czego nie będziesz miał korzyści. Mówię ci, ludzie lubią darmowe, dopracowane rzeczy. ( darmowe, dopóki nie zaprezentujesz czegoś naprawdę ciekawego. Potem możesz już coś żądać ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 pyocha = płocha-pycha = płosząca pycha. A ja myślałem że nikt nie wyczai... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ile zarabiasz za reklamowanie warsztatu samochodowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ile zarabiasz za reklamowanie warsztatu samochodowego On tam pracuje -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 NIE OD RAZU RZYM ZBUDOWANO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi