Adamg1996 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witam... Gdy w oknie edycjii obiektu klikam na add event i mouse na samym dole mam joystick... Moje pytanie brzmi : Jak zrobic aby po puszczeniu przycisku na PADzie obiekt sie zatrzymal (wczesniej poruszal sie w xx kierunku i xx predkosci ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 W przykładach jest mój projekt z konfiguracją gry na padzie, przyjrzyj się, rozkmiń i znajdziesz tam (p)odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 gnysek kiedyś robił przykład używania PAD'a. I był całkiem dobry, przyznam. E: znowu za późno -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 A moglbys link podac bo znalesc nie moge... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 https://gmclan.org/index.php?plik=139 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Dzieki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi