PsichiX Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 a, to. ale to nie soulland, to mial byc prolog do niego, taka single, ale czeka az skoczne middle (ktore czeka az skoncze jedna robotke na 2 tygodnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Link do wyglądu gry - na razie zmodyfikowana animacja szkieletowa. LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Chodzenie strzałkami/wsadem było by lepsze chyba, albo chociaż zamienić klawisze(lewy i prawy) miejscami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 yxe, czemu usnąłeś mój post, gdzie pytałem co z drugą wersją tanków (multiplayer z mechami)? No i ten screen jednak nie był ingame tak jak mówiłem, pozdro. Podstawienie innej grafy pod przkład z animacją szkieletową nie jest zbyt wielkim osiągnięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 lol, ja nic nie usuwałem - od kilku godzin zajęty jestem czym innym O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dziwne, albo ktoś inny(raczej nie) albo mi się przewidziało, że postowałem o.O. Sorry w takim razie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 animacje szkieletową pisałeś sam? czy to przykład ze strony? bo jakoś bardzo podobne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 mówił że skorzystał z tego przykładu i go pozmieniał... baaardzo jak widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 animacje szkieletową pisałeś sam? czy to przykład ze strony? bo jakoś bardzo podobne są zmodyfikowana, czyli podmienił grafe, zresztą zdekompiluj sobie i porównaj kod to się dowiesz na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Link do wyglądu gry - na razie zmodyfikowana animacja szkieletowa. LINK Gdy postać wejdzie w kursor zaczyna tańczyć cza-czę 1000x szybciej niż przeciętny człowiek, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 zmodyfikowana, czyli podmienił grafe, zresztą zdekompiluj sobie i porównaj kod to się dowiesz na 100% nie zajmuje sie dekompilacją, zreszta nie mam po co, ani mnie to nic nie nauczy, a ze to przykład to widac od razu @krzysio napisz swoj skrypt, bedzie oryginalniej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 to noob...nie potrafi :) Tak samo nie podoła z projektem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 to noob...nie potrafi smile.gif Tak samo nie podoła z projektem... moze potrafi, w sumie to łatwe jest. chciałbym ażeby podołał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 A o tych tankach tyle, że multi z mechami to zapomniał pan? :( O ANtY znalazłem twojego posta // jakby co to post ma numer 81 A co do tego co pokazujesz krzysio664 to uważam że za wcześnie wstawiłeś zapowiedź ten silnik taki skromny i nic jeśli to prawda co mówią koledzy wyżej nie jest twoje poza grafiką ale avka można szybko ściągnąć teksturki też i spodziewałem się że będzie się w tej grze nawalać klawiaturą a nie mieczem jak we zwykłej grze. Czary np. mogłyby być takie że pojawia się czarny ekran bohater na wierzchu i wszędzie latają zera i jedynki (mógłbyś to zastosować do np. teleportu albo czaru który zabiera Ci mnóstwo mana i niszczy wszystkich wrogów w twoim otoczeniu. Noo ale cóż widać przeliczyłem się i jedyną rzeczą którą będzie różnić tą grę od zwykłego rpg będą te avatary zamiast ciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 to noob...nie potrafi :) Tak samo nie podoła z projektem... Jak ja jestem noobem i nic nie potrafię to zobaczymy co ty wykombinujesz... Noo ale cóż widać przeliczyłem się i jedyną rzeczą którą będzie różnić tą grę od zwykłego rpg będą te avatary zamiast ciał. No to jak niczym się nie różni to idź nawalać w almore/inną rpg Dodałem parę rzeczy do silnika i nie przypomina już przykładu, ale jeżeli macie mnie i grę dalej obrażać to czekajcie sobie na premierę. Temat zamknięty, kiedy gra będzie zrobiona to pojawi się w gotowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi