Paqoo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Na naszej stronie www - Strona WWW Rock Games można znaleźć galerię. Zobacz jak to wygląda, przeczytaj kartę projektu, przejrzyj stronę i zdecyduj. Programista będzie najbardziej potrzebny przy optymalizacji kodu lub poprawie bugów. Mam dużo zajęć i wiele projektów, dlatego napisałem. Sam się zajmuję kodem w GML. Gra tworzona w Game Maker 7 Pro. Harmonogram znajduje się na stronie projektu. Oferuje pieniadze po ukonczeniu projektu. Mozliwe, ze beda zaliczki, kiedy przejdziemy przez milestone. Pozdrawiam Proszę pisać na moje GG lub email: lukgro1991@wp.pl 4533113 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jedno pytanko szefie bo szukam grafika, kto wam zrobił ten baner? http://www.rockgames.pl/banner.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A może jednak grafika? Chyba, że macie zamiar używać tej z rpgm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Mamy zamiar uzywac tej z rpgm. Interfejs i niektore obiekty beda tworzone przez grafikow. Jesli chodzi o baner to byl tworzony w jakims darmowym generatorze przeze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Mamy zamiar uzywac tej z rpgm I chcesz na tym zarobić, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Najpierw czytaj, pozniej sie odzywaj. W ten sposob unikniesz problemow. Druga rada - najpierw sie dowiedz, pozniej cos rob. Nie musisz dziekowac, to madrosci zyciowe znane od tysiecy lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Mam 99 problemów, ale Twój niewypał nie jest jednym z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Przyjmę ludzi zainteresowanych na stanowisko programista, grafik lub scenarzysta. Te osoby będą na drugim planie, jeśli zmieni się coś w zespole napiszę do was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Masz kogoś w zespole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ja się pytam (i inni też): ile płacisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłaszam się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Nickolas - jakie stanowisko? ΨΧΞ - to zalezy od tego ile gra zarobi, jesli spodoba mi sie demo gry mozliwe, ze beda zaliczki z mojej kieszeni HuderLord - jest kilka osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 przyłącze sie do hudera, kto jest w zespole? jest kilka osob to wiele nie wyjaśnia, myśle ze kazy by chciał wiedzieć z kim przyjdzie mu ewentualnie pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 przyłącze sie do hudera, kto jest w zespole? to wiele nie wyjaśnia, myśle ze kazy by chciał wiedzieć z kim przyjdzie mu ewentualnie pracować. Na stronie pisze, ale nie chodzi mi komitet kierowniczy skłądający się z "paqo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jedno pytanko szefie bo szukam grafika, kto wam zrobił ten baner? http://www.rockgames.pl/banner.png Epic fail xD Założe się że to nie robił generator tylko Vlad_Dracula. Pozatym, ile jest gwarantowanej zapłaty, bo skąd ktoś ma wiedziec jakie zyski beda z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 a ja z innymi pytaniami: - czy legalnie zapewniasz narzędzia takie jak gm - jak wygląda taka praca -Mówisz masz zrobić (np.) system pickowania zamków który wglądałby tak i tak, czy Mówisz: zrób żeby gra była lepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jeśli chodzi o gry ciężko przewidzieć, czy się sprzeda. To ryzykowne. Można oceniać na podstawie pomysłu i składu zespołu. W ekipie jest programista, dwóch grafików 20+ lat, scenarzysta 17 lat, webmaster i ja. Dodatkowo wspiera mnie pare osob. Nie widze powodow, dla ktorych mialbym rozdawac swoje pieniadze bez wyraznej przyczyny. Jesli gra zarobi, podziele sie z zespolem to logiczne. Za prace nalezy sie zaplata. Beda wydruki z dot paya lub konta bankowego. mipo57 - jest harmonogram, pisze do ciebie i jest zdanie typu "potrzebna jest poprawa systemu walki, zobacz jak to wyglada, zaproponuj cos"; jesli chodzi o gm wymagam wersji 7 pro gra bedzie sprzedawana w cenie 20 zl za sztuke (to zalezy od rozwoju w przyszlosci, oszacowana wartosc), wprowadzimy zabezpieczenia (klucz, rejestr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 - czy legalnie zapewniasz narzędzia takie jak gm Dobra już mam klucz! Nie wnikajcie skąd =] Zamykam. Nie wnikajcie skąd =] https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=12832 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Game Maker mialem na pendrive z kluczem w pliku txt. Jaklub twoja wiadomosc jest malo wartosciowa i nie odnosi sie bezposrednio do tematu (to moja subiektywna opinia, moge sie mylic). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Game Maker mialem na pendrive z kluczem w pliku txt. no to po co tworzyć podejrzenia przez "Nie pytajcie skąd wytrzasnąłem sobie klucz do programu"? =| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ciekawe skąd masz te skojarzenia? Nie widze celu w wyszukiwaniu starych postow, aby udowadniac ze sie nie ma racji. Nie szkoda ci czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ciekawe skąd masz te skojarzenia? mam ciekawsze pytanie: czemu ty nie chciałeś od razu ujawnić, że znalazłeś swój klucz? co do drugiego pytania, które pojawiło się po zedytowaniu: grzebałem dzisiaj w twoich starych tematach by obejrzeć twoje "postępy". tak, mam czas, tak, chciało mi się. przecież nic trudnego przejrzeć parę list tematów stworzonych przez naszego kochanego Pakła, żeby znaleźć i przeczytać perłę, która ma dziwny tytuł. tak, chciało mi się to pisać, mam wakacje. poza tym, akurat to ty wymigałeś się pendrivem i udowadniałeś, że JA nie mam racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jesli ktos jest zaintersowany wspolpraca - prosze pisac na moje gadu gadu 4533113. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Okej, mogę być programistą Game Maker, C++ i Asembler - ale jest jeden problem - nie mam GG. I nie będę zakładać. Więc ? EDIT: Nie piszcie lepiej "Pakła" bo przez to mam pompe xD czyt. śmieje się cały czas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Z każdą przeczytaną książką o automotywacji Paqoo się zmienia. Nie wiadomo tylko, czy to przepoczwarzanie do ślicznego motylka czy mutowanie jak aligator w amerykańskich kanałach. Jedno jest wiadome, panie i panowie, uczestniczymy w tworzeniu legendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Podpowiem, mozna rowniez napisac wiadomosc prywatna. Jest taka mozliwosc na tej witrynie. Moja oferta jest skierowana do ludzi o otwartych umyslach. Pozostali sa grzecznie proszeni o nie udzielanie sie w tym wspanialym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Masz pozwolenie na używanie grafiki z rpgm? Jeśli nie to powodzenia w sądzie jeśli ją wydasz komercyjnie jeśli chcesz mieć kasę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Mogę wejść jako programista, ale z czasem mam różnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jeśli będą problemy z terminami, jak najbardziej TAK. Najlepiej napisz do mnie na GG, zapiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Podpowiem, mozna rowniez napisac wiadomosc prywatna. Jest taka mozliwosc na tej witrynie. Moja oferta jest skierowana do ludzi o otwartych umyslach. Pozostali sa grzecznie proszeni o nie udzielanie sie w tym wspanialym temacie. przejawy starego pakła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi