IamTheLaw Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 @korodzik nie rzucaj w niego pizzą bo mu życie regeneruje, nawalaj hamburgerami z mcdonalda to mu sporo osłabia zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie rzucaj w niego Pizzą. Wystarczy że podejdziesz i poparzysz go mocą mistycznego pentagramu Vlad_Draculi. (Wersja IamTheLaw też jest dobra, ale jak grasz magiem to lepiej wyjdziesz moim sposobem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nawet niezłe, 3/5. Na drugim poziomie postać klinuje się w ścianie. Bardzo fajnie zrobiony efekt lasera na poziomie 34. Jak przejść bossa na czterdziestym? Rzucam w niego tą pizzą, a on się nie chce zapalić. http://www.kongregate.com/games/Mazapan/yo...o-burn-the-rope tu masz jak to przejsc filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 OMG te grafiki są okropne Vlad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Eee nooby, psujecie żart korodzika :<<< . Grafika słaba, no cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlad_Dracula Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 zal mi was ten pentagram nie jest kopniety tylko to jeden z klatek animacji w ktorej on sie obraca a polowa z was to pewnie cio*y ktore sa mocne tylko w gebie a jakby przyszlo im sie bic to 5 kilo w gaciach , i ktos tam chcial ten pentagram to niech sobie uzyje :P i moge wyslac cala animacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 zal mi was ten pentagram nie jest kopniety tylko to jeden z klatek animacji w ktorej on sie obraca a polowa z was to pewnie cio*y ktore sa mocne tylko w gebie a jakby przyszlo im sie bic to 5 kilo w gaciach , i ktos tam chcial ten pentagram to niech sobie uzyje :P i moge wyslac cala animacje To nie jest pentagram... Żal mi Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 polowa z was to pewnie cio*y ktore sa mocne tylko w gebie a jakby przyszlo im sie bic to... Myślałem, że to temat o grafice, nie o walkach na pięści. Chyba, że te grafiki to pięściami rysowane. To by wiele wyjaśniało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 a mi żal was wszystkich, to nie jest ku**a żaden pentagram, tylko heksagram(gwiazda sześcioramienna) <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlad_Dracula Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 dobry jestes piszesz zal mi cie a masz 18 lat i avka z bajka dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Vlad_Dracula masz jeszcze coś genialnego do dodania? Jeśli nie, to idź uczyć się rysować i koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi