Pieter Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 A ile masz zamiar leveli zrobić? Ile już zrobiłeś ile ci zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 super, szybko juz sie nie moge doczekac :P Jesteś już kolejną osobą, która sadzi takim (jakże zabawnym) dowcipasem... Patrysław Ale mowiac powaznie mam pytanie do autora (propanganji dla niewtajemniczonych :]) : Sam robisz grafike do gry? Jesli tak to w czym? W gm graphic editor? (czy jak to sie tam nazywa :P) Czy jakos poza programem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Września 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Pieter6: Patryslaw sie nie uwzial, tylko stwierdzil fakt, ktory nie tylko on i ja zauwazylismy. Ostatnio zbyt czesto piszesz krotkie nic nie wnoszace do tematu posty i jeszcze dodajesz lol, jakby to bylo smieszne. Po prostu rozbudowuj swoje posty minimum 3 krotnie albo nic nie pisz. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 @blackmaul: Nie możliwe żeby taką grafike zrobił w wbudowanym edytorem w gm... Już prędzej gimpem lub czymś... Ranmus: lol xD :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 A ile masz zamiar leveli zrobić? Ile już zrobiłeś ile ci zostało? Kurde ludzie, to wy już nie macie co w domu robić?? Cały czas pytacie kiedy wyjdzie, jaka bedzie itp. W końcu dojdzie do tego, że ktoś będzie chciał zobaczyć silnik gry, i będzie codziennie pisał to samo "pokaż silnik gry". Ludzie uspokujcie się, wszystko w swoim czasie. (nie chce nikogo obrażać, ani niczyjej pracy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 @blackmaul: Nie możliwe żeby taką grafike zrobił w wbudowanym edytorem w gm... Już prędzej gimpem lub czymś...A Borek to niby w czym robi grafikę? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Zazwyczaj to jaka jest grafika w grze, zalezy od autora, a nie od programu. Ja zawsze robie grafike do swoich gier w gm. Sorki za offtop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 @Dark Maximal: W paint :P @Micanser: Nie skakaj! @Micanser: a ja zazwyczaj w paint lub photoshopie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 @Dark Maximal: W paint :PA idź sie utop ~~ GM Editor jest 5 razy lepszy od Painta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Nie 5 tylko o wiele wiecej :] Paint nie posiada takich opcji jak chociazby rozmycie czy gradient. P.S Wymyslilem takie przyslowie: Proste jak konstrukcja painta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 A czy ja mówie że jakieś zaawansowane funkcje w paint mi są potrzebne? Pixelki mi wystarczają no ale każdy ma swój gust... Koniec offtopa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Propaganja mówił mi przez GG że grafikę robi sam, ale nie powiedział, w jakim programie. BTW. Paint wcale nie jest taki słaby np.: - 3 cofnięcia - przezroczyste wycinanie - wycinanie w różnych kształtach Ale ma wady, w porównaniu do GMIE (przewaga): - brak funkcji obróbkowych - zapis do .gif (ruchome) - tworzenie animacji itd. itp. itr. @Micanser: Cheater!!! (dokładniej HalfCheater!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Heh, 1 pytanie: Ile lvli. Hmm gra jest podzielona na 8 części (coś jakby misji, po kazdej części akcja cofa sie w czasie), a ile roomów? nie wiem, kilkaset. Pytanie 2: Czy grafe robie sam i w czym? Sam. W GMeditorze rysuje podstawy a jakieś szczegóły i detale w corelu photoshop. A ile gry zostało: Powiem tak, w tym momencie musze zrobić jeszcze tylko ikonke :D Także za jakąś godzinę (z tyle mi chyba upload zajmnie) gierka będzie do downloadu. EDIT: proponuje zamknąć temat. Jak gra sie wpakuje na serwer to załóże temat o back2 w gotowych grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Nom dobry pomysl. Temacik troche sie zaspamowal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 heh dobrze wyszło, gierka nie waży jednak więcej niż 30mb to wrzuce w 1 pliku. Waży 29,7 mb :D Btw. Już uploaduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 To dobrze... Wy zamknijcie temat a ja ide się kompać... Jak wróce to sobie pogram xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Jeszcze raz mi zrobicie gdzieś taki offtop, to utopię jednego z drugim. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi