Pablo-GM Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Wikku chciał być śmieszny jak Nikas ale mu nie wyszło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ale tak było naprawdę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A ja mam taką śmieszną sytuację, że powstał Gmclan i każdy kto tam wchodzi to wchodzi od razu na valhallę bo tylko tam się coś dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ej no sorry, ale nie obchodzi mnie to, że biegasz z ziomkami święcąc swoimi fiutami dookoła ;[ Najwidoczniej po 23:00 wszyscy uczciwi obywatele śpią.. A ci mniej uczciwi biegają z ziomkami na golasa. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 każdy kto tam wchodzi to wchodzi od razu na valhallę bo tylko tam się coś dzieje. Huh? To tu są w ogóle inne działy? O_o Btw, Śmieszne sutyacje wasze śmieszne sytacji To jest tu śmieszniejsze od treści :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 kiedyś na jakiejś imprezie plenerowej kumpel chciał pokazać przed dziewczynami że umie otworzyć piwo o piwo, więc chwycił butelki i otworzył, ale w rękach zostały mu dwa tulipany, nie wiem jakim cudem się to stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Czy Twoi rodzice wiedzą, że ich nieletni syn pije alkohol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ej Lolik, my się chyba znamy, jestem Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 To u nas na plenerowej imprezie był kiedyś toast i się winkami stuknęliśmy w 10 osób. No i tak zwanemu Gutkowi odpadło denko i calutkie pełne wino wylało się na moje spodnie. No to sobie wywiesiłem je gdzieś na gałęzi żeby wyschły. Szkoda, że to była zima i koło godziny 20. No, ale jak trochę wypiłem to mi zimno już nie było w nogi. Tylko tego winka szkoda. Taka nieśmieszna historyjka. Ach, a Gutek krzyknął "Moje wino!". O i teraz już jest śmiesznie, bo ktoś krzyknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ej Lolik, my się chyba znamy, jestem Adam. po czym wnoskujesz że się znamy ? Czy Twoi rodzice wiedzą, że ich nieletni syn pije alkohol? a czy ja mówię że coś piłem ? mówię tylko o tym co kumpel zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Wszyscy na imprezie pili a Lolik stał jak frajer i patrzył :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ja pamiętam, raz z kumplami poszedłem na plaże wczesną wiosną. Było nas 3. I jeden z nich poszedł bardziej do przodu, za chwilę krzyknał: "Patrzcie! Gołąb!". My już w śmiech, bo co dziwnego w tym, że gołąb sobie siedzi. Ale go nie widzieliśmy, bo nam drzewko zasłaniało. I za chwile była taka beka, bo jak minęliśmy to drzewko, i spojrzeliśmy na plażę, to tam łabądek sobie siedział xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Wszyscy na imprezie pili a Lolik stał jak frajer i patrzył :3 Stał jak frajer bo wszyscy nie-frajerzy już leżeli z 5 promilami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Dlaczego picie alkoholu na imprezie musi być od razu równoznaczne z najebaniem się? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Bo to Polska jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ja nie piję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 tylko spożywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A ja kroczę zamiast chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Widzę że abstynencja nie w cenie, więc idę zainwestować w piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Widzę że abstynencja nie w cenie, więc idę zainwestować w piwo. Fajnie wiedzieć! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Z przykrością informuję, że podczas gdy mój humor jest cały czas na równie niskim poziomie, Twój regularnie się zapada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 coś ci nie wyszło wiadro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Piczka, Tobie też coś nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 darlix, ci też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Waszym rodzicom najbardziej nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Piąteczka, Platyn! Pokazaliśmy tym ciaparajdom, kto tu jest moderatorem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Stwórzmy lewicę i prawicę to się będziemy wszyscy wyzywać, dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 kuźwa, ludzie nie o tym jest ten temat, jak chcecie się wyzywać to se konferencję na gg zróbcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Lolik, Twoje posty tutaj też były nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 To u nas na plenerowej imprezie był kiedyś toast i się winkami stuknęliśmy w 10 osób. No i tak zwanemu Gutkowi odpadło denko i calutkie pełne wino wylało się na moje spodnie. No to sobie wywiesiłem je gdzieś na gałęzi żeby wyschły. Szkoda, że to była zima i koło godziny 20. No, ale jak trochę wypiłem to mi zimno już nie było w nogi. Tylko tego winka szkoda. Taka nieśmieszna historyjka. Ach, a Gutek krzyknął "Moje wino!". O i teraz już jest śmiesznie, bo ktoś krzyknął. Podejrzane, do mojej klasy chodził jakiś Gutek, może to ten sam chlejus jakiego znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi