Pablo-GM Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 PRESENT'S Tytuł: Way OutGatunek: TDSOpis: Zgodnie z prawem powinieneś siedzieć do końca życia. Jesteś Airton Slovak. Przyszedłeś tu po tych, którzy podnieśli rękę na twoją rodzinę i zamknęli Cię na 5 lat. Wyrzuciłeś już z pamięci co było kiedyś. Teraz liczy się tylko krew.Download: https://gmclan.org/up2522_4_Way_Out.htmlRozmiar pliku: Gra nie spakowana ma ok 3mb , po spakowaniu 1,5 mbAutorzy:Programowanie: Pablo-GM , Dawidds Fabuła: Wojzax , Pablo-GMGrafika: WojzaxMuzyka: Findsounds Screeny:https://gmclan.org/uploader/2522/screen1.pnghttps://gmclan.org/uploader/2522/screen2.pngKlawiszologia: WSAD - Poruszanie Enter - Używanie LPM - Strzał F - Chowanie Broni C - Wyciąganie broniPo wykradnięciu danych oraz ucieczki samochodem jest błąd ( nie ma kolejnego rooma ) po prostu to koniec gry . Z Wojzaxem stwierdziliśmy , że trzeba zabrać się za 2 więc powstała okrojona wersja bez dokładniejszego wykończenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 nawet nawet już w demie oceniłem więc tylko podam ocenę 3+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzet Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 E no niezłe 5/5 sam lepszej bym nie zrobię więc mógłbym dać 6/5 ale nie można :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 sam lepszej bym nie zrobił ja też nie, ale to żaden argument. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Z Wojzaxem stwierdziliśmy , że trzeba zabrać się za 2 więc powstała okrojona wersja bez dokładniejszego wykończenia . Oj, czyżby powtórzyła się historia z warfrogiem? (jeśli chcecie napisać to samo o mnie, joke on you, żadnej gry nie skończyłem, ha!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ha! Skończyłeś SHI :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 No dzięki za komentarze , choć sądzę iż na 5 gwiazdek nie zasłużyłem : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Shi ciezko nazwac gra w ogole. A co do tej gry, to przydal by ci sie ktos od pisania fabuly. : [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 sam lepszej bym nie zrobił A Ja tak :P Trochę cienko... 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 A Ja tak udowodnij btw. fajny bump kleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 https://gmclan.org/up6605_4_Alien_Slayer____Last_hope.html stare, troche nawet jare :D i co powiesz? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Weź się utop , na pw z takimi sprawami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Mi się gra Pablo-GM podoba :) Tylko bug jest, jak przeciwnik do naszego ludzika dojdzie... A co do DobregoZioma - 1. to nie temat dla twojej gry, 2. zmień nicka na "ZłyZiom" (bardziej pasuje) :P, 3. powiem, że to nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi