Shift Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Cześć wszystkim mam pytanie jak zrobić przeglądarke internetowa mogłby ktoś podać jakiś przyklad lub tutorial ??? Z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 myślisz że to takie proste? Raczej nigdzie czegoś takiego nie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 GM8 ma wbudowaną funkcje odpalanie stron. No i w delphi zrobisz to prościej (choć to i tak będzie ie). Gnysek kiedyś dawał przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 ja zrozumiałem że mu chodzi o zrobienie przegladarki od podstaw ale jak tak to: -gm8, jest klocek, łatwy w obsłudze -gnysek zrobił coś takiego o tak: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...l%B1darka+minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 O.o koleś... to jak byś się pytał, jak zrobić odbiornik TV za pomocą GML'a :P E: O kur#$^!!!! Gnysek, jak zawsze, zaskoczył wszystkich i pokazał, jak wymiata :P E2: Nie. To jest Internet Explorer - to jest właśnie silnik tej przeglądarki. Czyste IE* waży niecałe 300 Kb, mój program prawie pół MB, czyli jakieś 30% - 40% więcej. Hehe, niedługo Gnyska zatrudnią w MS :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shift Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ale chciałem zrobic przegladarke swoje strzalki itp a ten klocek otwiera ie i strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Bo po to jest ten klocek :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shift Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 To znaczy że w gmie niemozna zrobic prostej przegladarki ;/??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Hm, zadam takie pytanko: Czy czytasz jakiekolwiek posty poza odpowiedziami 'Tak' lub 'Nie'? TheMarcQ podał link do przeglądarki gnyska, zajrzyj i odpowiedz sobie na pytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shift Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ale ja nie siedze w C++ Turbo... i Delphi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Popróbuj, pokombinuj... a jeśli właśnie przed... może 5 godzinkami, może 2 ściągłeś GM'a + crack, to nie da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shift Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Gma mam juz od 3 miesiecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Umiesz GML'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 a ja 2 lata i co? Dalej nie umiem wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Wszystkiego to ty się może po 20 latach, albo z prywatnym nauczycielem byś nauczył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shift Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Dobra temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nie przesadzajmy, jak ktoś ma chęci i upór, to o wiele szybciej :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Po za tym na YT można znaleźć jak zrobić przeglądarkę (za pomocą form w C++) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 taka przeglądarka NIGDY nie dorówna (chyba że z DLLem) innym takim jak Chrome,Firefox, Opera itp. Nie będziesz mógł robić zabezpieczeń żadnych. Możesz zrobić takie rzeczy jak: Ulubione strony, odśwież, poprzednia strona/następna, zapisywanie haseł itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 shift, to ty musisz zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi