maciej-01 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Pewnie znamy SkinEdit i minecraft? Nie? To poznajcie! Powiem krótko. Na forum jest grupka osób z zakupionym minecraftem. Pewnie oni sami tworzą skiny. Nie wolno dawać skinów innych ludzi, lecz inni mogą użyć twojego skina! [u]Nazwa skina[/u] [img=Screenshot] [i]Opis[/i] [img=Skin.] Lista: św. Mikołaj św. mikołaj, roznosi prezenty, kara niegrzecznych dzieci tnt big ;) zrobione przez macieja01 Gostek Skin zrobiony w kilka minut, usunełem okulary bo głupio wyglądał :) zrobione przez macieja01 Gostek z wieloma głowami Ten sam skin co wyżej, tylko tył i boki głowy są takie same jak przód! zrobione przez macieja01 Człowiek melon Czemu człowiek melon? Ponieważ ma rękawki jak melon! zrobione przez macieja01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Gdzie on ma ryj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Gdzie on ma ryj W worku z prezentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 zrobiłem mu zdjęcie od boku, zaraz zmienię na zdjęcie od przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A gdzie on ma worek pełen prezentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 tam gdzie ma ryj, to chyba logiczne <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Fajna zabawa ale chyba nie to forum, tutaj razem z tobą, macieju, mc zakupionego mają tylko 2 5 osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 minecraft zakupili farkraj dawidds zyper gmclicker uzjel i maciej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 a gladius? też kupił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 jeszcze zakupił castro (nick w mc castro12321) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Kogo obchodzi kto kupił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 robimy listę skazanców, nie wiedziałeś? <_< koniec offtopa, ten temat miał być do skórek a nie do bezsensownych rozmów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Dobrze moderatorze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 omg po co ten temat zrob se forum o minecraft. Mam skin commandora keena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 po to, żeby cie drażnić, panie profesorze :) a ten post nie wnosi nic do tematu. ja dorzucę od siebie że do infdeva zostały dodane: -Kurczaki -Minecarty-samoloty na węgiel -Minecarty skrzynie -Nowy crafting strzał :) tutaj jest mój temat - chyba informacje od 1 secret update na innym forum: http://www.minecraft.boo.pl/forum/viewtopi...94&start=75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 jak dla mnie to to są kaczki! Bo widziałem jak kilka pływało w wodzie bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 dlaczego nie mogę zmieniać skinu w tym minecraft? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 bo nie kupiłeś minecrafta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 jak kupić przecież gra sie za darmo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 gra ma kilka trybów i gdy nie kupiłeś możesz korzystać tylko z trybu Creative i nie możesz zmieniać skinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Maciej, wszystkie twoje skiny wyglądają jak z jakiegoś twojego szablonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 wszystkie twoje skiny wyglądają tak obrzydliwie że szok : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Mikołaj zombie :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi