mipo57 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Trzeba przyznać fakt, że GM do gry MC like się po prostu nie nadaje ( Chociażby przez ograniczoną wielkość tablic ) zawsze można korzystać z więcej niż 1 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 nie wiem dlaczego ale ten minicraft mi po prostu ścina lol ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Bo to java jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 bo ja w przeciwieństwie do Ciebie mam pracę, obowiązki i życie towarzyskie, a beztroskie leniuchowanie nad kodem z brzuchem do góry i ogólne nerdowanie przed monitorem zostawiłem dawno za sobą, dorośniesz to zrozumiesz, teraz póki co tego od Ciebie nie wymagam. bez urazy ofc. A jak tam poradnik cpp? Skoro jesteś już taki dorosły i odpowiedzialny to może kiedyś się nauczysz, żeby nie obiecywać czegoś na co nie masz czasu (a tym bardziej podawać terminy (i przesuwać je nieskończoną ilość razy)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Jak mu nie płacą za to, to co ma terminy dotrzymywać : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Jak mu nie płacą za to, to co ma terminy dotrzymywać : / Jeśli ma takie samo podejście to niech w ogóle za darmo nic nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 czasem coś zrobi, czasem nie jak mu się nie chce. Kogo to obchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 czasem coś zrobi, czasem nie jak mu się nie chce. Kogo to obchodzi Panią Goździkową, codziennie do mnie wydzwania w tej sprawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam, chcę napisać taką grę jak Minecraft (minecraft.net). Czy GM8 uciągnąłby podobą grę? Jeśli tak, to ile maksymalnie obiektów (kwadratów)? podsumuję: bez dll? NO WAY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi