Epiclord Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Hej, poszukuję programisty do projektu gry survival, w której główną rolę grają zombie. Otóż, gra polegała by na przetrwaniu jak najwięcej fal napadających zombie na budynek w którym sie znajdujemy. Mam zrobionych około 50% grafik i jestem skory do dalszego tworzenia. Część grafik pochodzi ze starego projektu, który tworzyłem z Boro Casso, ten jednak zajął się innym, poważniejszym projektem. Zostawiam swoje gg : 6063221 Zainteresowani proszeni są o pisanie na gg, lub PW. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 hmy grafika nie fascynująca ale fajna mam pytanie robisz survival platformowy ?? czy top _down bo ta grafa mi wygląda na pratforme :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 a jak myślisz ten zombi raczej nie wygląda na top down. Aktualnie zajmuję się swoim projektem i szukam grafika do niego ale zrobię kawałek silnika i wrzucę zapowiedź na forum to może się ktoś znajdzie bo do tematu zajrzałem raczej pod tym kątem. Na pewno jakieś programistę znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 To grafika koncepcyjna/do menu, cała gra jest top-down. Gra polegałaby na tym, że bronilibyśmy się przed kolejnymi falami wrogów, zdobywalibyśmy kasę, naprawiali barykady w chacie, odblokowywali kolejne pomieszczenia w budynku. Z biegiem czasu, zombie stawały by się szybsze/silniejsze - co kilka(naście) fal wychodziłbym jeden większy boss. Byłby pasek doświadczenia, co level dostawalibyśmy jakiś bonus w postaci pancerza czy lasera do broni - rozdawali statystyki. To tylko ogólny zarys, po więcej zapraszam na gg lub pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Może wrzuć jakaś pracę do tematu ? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Może wrzuć jakaś pracę do tematu ? : ) A w pierwszym poście to niby co jest? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 To jest art. Chcemy pracy z gameplaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 To jest art. Chcemy pracy z gameplaya. A skąd wiesz, że to art, a nie "praca z gameplaya" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 To grafika koncepcyjna/do menu, cała gra jest top-down. Stąd wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Nie wiem naprawdę co pokazać, mam kilka rodzajów "podłóg", mam testowego ludzika poćwiartkowanego, grafiki zombiaków. Bronie. Wszystko jest za małe i na tle tego wszystkiego może okazać się po prostu niczym. Kafelki do podłogi: Skrawek grafik (bohater do wymiany częściowo - broń nie - bohater bez rąk): Szkic drzewka (po pokolorowaniu, do menu): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 brzydkie postacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Bo to ich wczesna wersja, zaczynałem je robić na samym początku produkcji - zresztą idą do modyfikacji, bo jest w nich kilka rzeczy które mi się nie podobają. A zombiak ma najbrzydszy z ubiorów, więc również się nie dziwie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 A drzewko dziwnie znajome . Nie widziałem go przypadkiem w galerii grafik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Drzewko mojego autorstwa ;) Tak samo jak orc i human którego bodajże też dałem do galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 wiesz co ja aktualnie zajmuję się grą survival ale ja robię całe wykonanie :D więc nie znajdę czasu :D ps : dlaczego tak dużo ludzi robi gry tds ??? :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Bo TDS'y rządzą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 nie dlatego, że rządzą (ja myślę, że wcale nie rządzą). robi się je szybko, łatwo i najbliżej im do fpsów. czy wspominałem już, że to jest modne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 bo są fajniejsze niż prymitywne remaki przedpotopowych gier na konsole, które już dawno wyginęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 bo są fajniejsze niż prymitywne remaki przedpotopowych gier na konsole, które już dawno wyginęły. i nieciekawych platformówkach robionych przez twórców nieudolnie próbujących się wypromować na wikipedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 bo są fajniejsze niż prymitywne remaki przedpotopowych gier na konsole, które już dawno wyginęły. i nieciekawych platformówkach robionych przez twórców nieudolnie próbujących się wypromować na wikipedii chociaż kilka miesięcy temu kłóciłem się że remaki starych znanych gier są jakże dobre Epiclord, będziesz kolorował drzewko ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Assassin, dziwnie cytujesz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 No... co ma zacytowana treść do zadanego przez ciebie pytania...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 bo są fajniejsze niż prymitywne remaki przedpotopowych gier na konsole, które już dawno wyginęły. i nieciekawych platformówkach robionych przez twórców nieudolnie próbujących się wypromować na wikipedii chociaż kilka miesięcy temu kłóciłem się że remaki starych znanych gier są jakże dobre Epiclord, będziesz kolorował drzewko ? :] geniusz cytatu... ..::TOPIC::.. ten zombie jest taki... kanciasty i px-artowy. Np. spodnie wyglądają, jakby j ktoś plakatówką machnął po jeansach i pocisnął z tyłu czarnym sprayem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Dziwny... ale to tylko grafika np. do menu :P Przeczytaj cały temat (-_-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nie wiem naprawdę co pokazać, mam kilka rodzajów "podłóg", mam testowego ludzika poćwiartkowanego, grafiki zombiaków. Bronie. Wszystko jest za małe i na tle tego wszystkiego może okazać się po prostu niczym. Kafelki do podłogi: Skrawek grafik (bohater do wymiany częściowo - broń nie - bohater bez rąk): Szkic drzewka (po pokolorowaniu, do menu): tyle zrozumiałem, po przeczytaniu tematu Edit: drzewko mi się zapodziało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 mentoss, nie rozumiem cię. Ze wszystkich grafik w tym temacie, najlepsza jest ta trawka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nom trawka the best. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 oj... wykasowałem drzewko niechcący... TRAWKA RZĄDZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 haha :P To brawo dla ciebie :P Poza tym, zmniejsz sygne - max 150 pix wysokości :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 thx nie chciał mi się obrazek zmniejszyć w edycji sygny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi