TheMarcQ Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 czy ktoś wie czemu nie mogę w gmodzie włączyć spawn menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Oryginał < Pirat?? Menu spawn włącza się przyciskiem "Q" A może masz w opcjach sterowania poprzełączane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Wpisz w konsoli +menu. Jak zadziała to masz coś źle ustawione, jak nie to masz problem (pirat?) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 @2xUP To raczej nie twoja sprawa czy pirat czy oryginał :) i tu i tu menu włącza się Q i dobrze o tym wiesz. Moe, jak masz pirata to moze poplejamy w multi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Farkraj, ja mogę pograć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja mogę zagrać, ale tylko steam. Non-Steamowa wersja jest stara itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 steam wersji to tu nikt nie ma :) (no marmot tylko) Yarr, clicker musimy ściągnąć z TPB jedną wersję żeby się pogodziły do multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 steam wersji to tu nikt nie ma :) (no marmot tylko) Yarr, clicker musimy ściągnąć z TPB jedną wersję żeby się pogodziły do multi No jeszcze Pery ma :D Tu chodzi o protokoły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 ale no nigga plis... kupować MODY na stimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Oj tam, garrys mod nie jest taki drogi, ja za swojego zapłaciłem tylko 12 zl [no kolega mi kpił, ale tylko kosztował ;p] A niekiedy steam robi fajne promocje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 ale no nigga plis... kupować MODY na stimie minecrafta to ty kupiłeś, gmoda już nie możesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Minecraft to nie mod, pozatym to gra idealna. A gmod szybko się nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 To po co chcesz w niego grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 bo mam taki kaprys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja z chęcią zagram, steam czy nonsteam obojętne bo mam oba, z tym, że z tego co się orientuję w gmodzie jest taki nieciekawy dodatek, iż grać ze sobą mogą tylko te same wersje - i jeśli będziemy mieli inne nonstimy to niektórzy musieli by dossać takie wersje, jak ma reszta, a nie wiem, czy dla godziny gry by było warto. I nie mogę zrozumieć co to za różnica czy jest to mod czy gra na dedykowanym silniku ;/ Chyba liczy się sam efekt, kogo to obchodzi, jak to wygląda od strony technicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 steam wersji to tu nikt nie ma Ja mam i też bym zagrał :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 dobra, juz działa(po 5 włączeniu gry Q zaczęło działać) ale teraz drugi problem: klikam znajdź serwer i niczego nie wyszukuje, pisze że nie może się połączyć z serwerem gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Pirat czy Oryginał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Sprawdź, czy Firewall nie blokuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 omg za duzo tu oryginałowców, nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Weź z gametrackera ip jakiegoś serwa i spróbuj się konsolą połączyć (connect ip). Jeśli nie połączy to firewall, jeśli połączy to nie wiem, ostatecznie możesz sobie skopiować do listy ulubionych serwy z gametrackera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 ja też mam steam wersje, czuję się pominięty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 omg za duzo tu oryginałowców, nara kupowanie oryginalnych wersji gier to zło i zło...dziejstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Kogo to obchodzi. Oryginały się kupuje tylko dlatego, żeby się lansować jak pudełko fajnie leży na półce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Farakaj lubi zło zło złodziejstwo :S Głównie zło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Kogo to obchodzi. Oryginały się kupuje tylko dlatego, żeby się lansować jak pudełko fajnie leży na półce. No na steamie nie kupuje się gier pudełkowych :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Dlatego nie kupuję na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 No na steamie nie kupuje się gier pudełkowych :/ ale są wersje pudełkowe gier na steamie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Tzn. mi chodziło oto, że nie przyślą ci pudełeczko z grą i płytką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi