Alternative Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Mam uruchomione jedno google chrome, a w procesach jest aż 5 procesów chrome.exe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 bo gupie gugle krom (które sam używam)uzywa kazdą karte jako proces? a nie, włączam 5 kart i pokazuje 7 procesów ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Chrome tak ma, ale mimo tego imo jest najlepszą przeglądarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Każda karta i każdy plugin odpalony w Chrome jest traktowany jako oddzielny proces dzięki czemu jak Ci się jedna strona wysypie, to nie wywala Ci się cała przeglądarka, a tylko karta z tą stroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 poradę jedno: przeżuć się na operę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Niby czemu ? Jest to bardzo szybka i wydajna przeglądarka ;) Chrome tak ma, ale mimo tego imo jest najlepszą przeglądarką. Każda karta i każdy plugin odpalony w Chrome jest traktowany jako oddzielny proces dzięki czemu jak Ci się jedna strona wysypie, to nie wywala Ci się cała przeglądarka, a tylko karta z tą stroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 mam internet explorer na windowsie i nei mam z niczym problemów po co ściągać inny jak jest już od razu w kompie dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Może dlatego, że są lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 mam internet explorer na windowsie i nei mam z niczym problemów po co ściągać inny jak jest już od razu w kompie dobry OMGLOLWTFBBQ ololol http://untitled.ovh.org/stopie/ http://www.shlomifish.org/no-ie/ Internet Explorer jest nie bezpieczny :3 I nie każdy posiada Internet Explorer :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Ten pierwszy link dotyczy ie6, a ten drugi w zasadzie też. Fajnie się czepiać dziesięcioletniej przeglądarki co? Może od razu oceńmy Operę 8 i Firefoxa 1.0. To tak jakby ktoś teraz oceniał GM'a pod kątem wersji 5-tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 aps :3 ale faila strzeliłem :/ Aczkolwiek czy IE aż tak się zmieniło pod względem bezpieczności, żeby go uzywać ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 No ba. IE8 to całkiem ok przeglądarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 No ba, IE9 w końcu zgodne ze standardami W3C w 100% :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 W3C jak W3C, ale ACiD będzie prawdopodobnie na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ten pierwszy link dotyczy ie6, a ten drugi w zasadzie też. Fajnie się czepiać dziesięcioletniej przeglądarki co? Może od razu oceńmy Operę 8 i Firefoxa 1.0. To tak jakby ktoś teraz oceniał GM'a pod kątem wersji 5-tej. A tak pozatym to nie napisał z jakiej wersji korzysta ;) Może posiada win xp i nie aktualizował przeglądarki, czyli ma ie6 ;) mam internet explorer na windowsie i nei mam z niczym problemów po co ściągać inny jak jest już od razu w kompie dobry mam kierki na windowsie i jest bardzo grywalne po co ściągać crysisy jak jest już od razu w kompie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 mam internet explorer na windowsie i nei mam z niczym problemów po co ściągać inny jak jest już od razu w kompie dobry to podejście, nie pozwala internetowi się rozwijać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Używanie google chrome także... ściągnijcie sobie Operę to zobaczycie jak wygląda pożądna przeglądarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 ja to mam tak że każda przeglądarka mnie wk**wia i coś jest nie tak. firefox sam się wyłącza, psuje, jak wchodze na filmik na youtube to wyskakuje okienko z pobieraniem pliku bez rozszerzenia. w chrome jak wchodze w link http://www.balallala.pl/blalablablabla.mp3 to mi sie jakaś pusta strona otwiera zamiast pobieranie pliku i musze się z innymi programami męczyć, internet explorer to z nim się na każdym kompie jaki miałem cuda nie widy dzieją. może spróbuje tą opere bo nigdy nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Opera to syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja w operze mam problem z obsługą poczty na wp... Mozilla firefoks mi się często wysypuję, ale i tak wolę to, google chrome nie używam bo przy instalowaniu jakiegoś programu zainstalowało się bez mojej wiedzy, a takie programy są u mnie skreślane na samym starcie... Ciekawe czy te procesy bardziej obciążają kompa, niż by był przykładowo IE z tyloma samymi kartami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 A tak pozatym to nie napisał z jakiej wersji korzysta ;) Może posiada win xp i nie aktualizował przeglądarki, czyli ma ie6 ;)Piszesz o artykule? Na dole masz napisaną datę publikacji -> 2006 rok, czyli gdy nie było jeszcze ie7 i ie8. Ciekawe czy te procesy bardziej obciążają kompa, niż by był przykładowo IE z tyloma samymi kartami??Czy tak samo obciążają cpu? Raczej tak, ponieważ większość www i tak jest renderowanych jednokrotnie i nie posiada skomplikowanych javascriptów. Natomiast co do zasobów, to każdy proces zapewne zjada więcej takowych niż analogiczny wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Piszesz o artykule? Na dole masz napisaną datę publikacji -> 2006 rok, czyli gdy nie było jeszcze ie7 i ie8. Chodziło mi o tego uzytkownika mikan98 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi