mallo Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Tak sobie siedziałem i z nudów narysowałem ludzika pixelart. Pomyślałem sobie że mnóstwo userów ma coś do zaprezentowania. Dlatego stworzyłem ten temat. Szablon: Nazwa: <Nazwa pixelarta> (opcjonalnie) Czy inni mogą z niego korzystać? : <tak/nie> Czas pracy: <np. 2 h.> Obrazek: <Obrazek> PS. Obrazki duże lub wielkie podawać w linkach!!! PS2. Obrazki nie mogą być za małe Teraz moje 2 prace Nazwa: Chłopiec z osiedla Nie wolno go używać czas pracy: kilka minut Obrazek: Nazwa: Córka sąsiadów Nie wolno go używać czas pracy: kilka minut Obrazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 po 1: twoje "prace" są do dupy. pracuj pół godziny, nie pół minuty po 2: jest już galeria grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Chłe Chłe takie coś zrobi się w 30 sekund :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Jak nie dajecie prac to wynocha z tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Nazwa: Nocnik Czy inni mogą z niego korzystać? : tak Czas pracy: 1min Obrazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Ostatnia praca nad jaką w ogóle pracowałem: Vital eats pixels for breakfast Ostatnia praca jaką w ogóle ostatnio skończyłem: En Garde To tyle jeśli chodzi o chwalenie się moimi skromnymi umiejętnościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Tymon, ile Ci zajmuje takie coś (to drugie)? Tak, wiem, "Spam.". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 1-2h? Zależy. Czasami potrafię i cały tydzień siedzieć przy jednej pracy i ją dopracowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Nie widzisz tego piękna ? Przecież to Japanstache style , mallo 4 ever <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Mallo, toż to kilka pikseli na krzyż Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 cóż... to jak by robić grę w GM'ie bez jakiejkolwiek znajomości programu i po 5 minutach roboty wrzucił jako pełna wersja na GMC. Wyjdź. E: Takie obrazki były modne 40 lat temu -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 E: Takie obrazki były modne 40 lat temu -.- Tu akurat nie mogę się zgodzić. Retro żyje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Widzisz? Masz już nowy awatar, zamiast tego tańczącego nygusa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 E: Takie obrazki były modne 40 lat temu -.- 40 lat temu nawet pixelartu nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No to 30 lat temu! Teraz retro jest w modzie, ale aż tak? Bez przesady, teraz nikt już nie robi bohaterów, którzy składają się z 10 pixeli -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeloPL Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Jak to "nikt nie robi"? Jeśli nikt by nie robił, to *Ten temat by nie powstał, *Nie istniałyby programy do tworzenia pixelartu, *Nie powstawałyby gry w tym stylu... Mam jeszcze wymieniać? Ja wciąż widuję w darmowych produkcjach ten styl, i szczerze mówiąc lubię go. Jakoś tak bardziej działa na wyobraźnię i ma swój wyjątkowy klimat. Szczerze mówiąc bardzo bym chciał, żeby powstała taka wysokobudżetowa pixelartowa produkcja, która weszłaby na rynek tych wyższych gier (pośród wszystkich tych gier za około 100 zł). Chętnie bym taką kupił, cóż, kręci mnie taki styl. Szkoda że to jest prawie niemożliwe. :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 możliwe, jak ktoś wymyśli holokaust dla konsolowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Widzisz? Masz już nowy awatar, zamiast tego tańczącego nygusa. :) Avatar miałem taki razem z nygusem, ale wololo chyba sobie sam z uploadera sygnę usunąłem (tą co mam, bo nygusa nie ma sporo czasu) I tak, mierzyłem sygnę, jest regulaminowo 150 wysokości. Topic Przecież chociażby gry flashowe robią dalej pikselkowe. Niektóre of course. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 No to 30 lat temu! Teraz retro jest w modzie, ale aż tak? Bez przesady, teraz nikt już nie robi bohaterów, którzy składają się z 10 pixeli -.-' chociaż nie przepadam za stylami Japanstache i Wojzaxa, to powiem ci, że lepszy "gruby pixel" niż kiczowate napisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.talbot Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 pierwsze projekty postaci do mojej gry. w miedzy czasie plany sie pozmieniały a wstepne ,,szkice'' zostały. obrazki z opisami miały być dla mnie wskazówką jak dana postać ma sie poruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 bardzo podoba mi się Twój styl, ale to nie jest pixel art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.talbot Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 prawda... obrazek przeniosłem do galerii grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi