Cordoba Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 My garden OPIS: Gra polega, na sianu kwiatkow, ktore potem bedzie mozna zasadzac w doniczce , ktorej potem bedzie mozna je podlewac aby bardziej rozkwitaly lub je poprostu sprzedawac. Pozniej powinna pojawic sie oferta pracy od kolegi i to od nas bedzie zalezec czy chcemy ja czy tez nie, a praca ta bedzie polegac na zasiewaniu odpowiedniej ilosci kwaitkow w odpowiednim czasie. No i kiedy stwierdzimy ,ze gra juz nas nie interesuje , bedzie mozna nasicnac na 'END' i powinna pojawic sie tabela wynikow, do ktorej mozemy sie wpisac z naszym wynikiem. Pamietaj aby siac kwiatki, przesuwac ekran itp uzywaj do tego rak. SEROWANIE: Sterowanie w ogródku: LKM - kupowanie,sianie kwiatków,używanie przedmiotów. PKM - patrzenie na cenę, sprzedawanie przedmiotów,usuwanie rąk i podlewaczki. Środek myszki,kółko - opis przedmiotów. P - pauza Sterowanie w domu: Strzałki - sterowanie postacią Enter - używanie przedmiotów Sterowanie w grze komputerowej: Strzałki : lewa,prawa - sterowanie postacią Strzałka: do góry - skok Sterowanie w pracy: LKM - tworzenie ziarn po przez klinięcie w dowolną kartę. PKM - odkładanie ziarn. Screeny: https://gmclan.org/up6767_6_menu.html https://gmclan.org/up6767_6_Gra.html Download: https://gmclan.org/up6767_4_My__garden.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Pobrałem, zagrałem, zobaczyłem. 1. Grafika jest na 2,5, popracuj nad cieniami. 2. Grywalność... hmmm.. tutaj bym się zastanowił. Dobra. masz 4/5. 3. Muzyka. Mam pewne zastrzeżenia. Ponieważ, gdy zagram w jakąś grę na "Komputerze" "Time" to gdy z niej wyjdę, muzyka się nie zmienia. 4. Gra musi jeszcze być dopracowana, choć źle nie jest. 5. [idź spać] ENTER - Spanie trwa 1s? Tak samo - [Co chcesz robić?] [KUPA] ENTER - Coś szybko się wyrabia... Dam ci 4/5 Powodzenia! Moe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 2/5 za to że dałeś sobie piąteczkę a ta kto gra nawet nawet nie mam zastrzeżeń grafika jak z Mario :D jest na prawdę ale 2/5 tatko było by 4/5 wiesz za co :D powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 2/5 za to że dałeś sobie piąteczkę a ta kto gra nawet nawet nie mam zastrzeżeń grafika jak z Mario :D jest na prawdę ale 2/5 tatko było by 4/5 wiesz za co :D powodzenia kiedy zaglądałem do tego tematu wczoraj, nie miał piątki w gwiazdkach, więc się zastanów edit: sprecyzowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 kiedy zaglądałem do tego tematu, nie miał piątki w gwiazdkach, więc się zastanów ale tak to wyglądało :D no trudno usłyszał już moją ocenę 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 w ogóle nie mogłem się połapać zbyt skomplikowane to sterowanie dałeś dlatego nie będę oceniał grafika nie jest najgorsza tylko po po prostu nie pasuje do rozdzielczości. Gdyby była większa to rysunki byłyby mniejsze. Co do Gra polega, na sianu kwiatkow, ktore potem bedzie mozna zasadzac w doniczce zawsze myślałem że to na początku kwiatki hoduje się w doniczkach żeby potem je sprzedać i ktoś sobie mógł posiać w ziemię. Przynajmniej tak z kwiatkami. PS. Ludzie to jest polskie forum (nie komunikator) nie wstydźmy się używać polskich znaków. Nie piszcie "e" zamiast "ę". Tu nikt was nie goni więc możecie poświecić chwilę żeby wcisnąć ten alt. Potem wszyscy w europie będą się dziwić czemu Polska ma 90% dyslektyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 @up: popieram. Gra ciekawa, ale po dłuższym graniu dają się we znaki drobne bugi. Grafika ładna 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Gra ciekawa, ale po dłuższym graniu dają się we znaki drobne bugi. Grafika ładna 4/5 Mógłbyś napisać jakie to bugi, będzie mi łatwiej poprawiać. dałeś sobie piąteczkę Nie jestem z tych. [idź spać] ENTER - Spanie trwa 1s? Tak samo - [Co chcesz robić?] [KUPA] ENTER - Coś szybko się wyrabia. To się poprawi. w ogóle nie mogłem się połapać zbyt skomplikowane to sterowanie dałeś Co tu jest skomplikowanego, klikasz na kartę i kupujesz, tak sam z rękami . A jak coś kupujesz to później kładziesz to na ziemię, jak kupujesz ziarna , bierzesz rękę (najlepiej białą bo ona nie będzie nam zbierała kwiatki po drodze) idziesz w prawą stronę i klikasz LKM i ziarno zmienia się w kwiatka itp. Nic skomplikowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Zabawna gierka. Coś nowego, przedstawione w ciekawej formie. Ode mnie dostaniesz... 4/5 Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Gierka jest ogólnie mówiąc dobra, przyczepiłbym się troszkę do tej grafiki, ale do najgorszych ona nie należy. Ogólnie mówiąc fajnie się gra, ale po kilkunastu minutach grania się nudzi. Moja ocena to: +4/5 , za dobre wykonanie i pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 ej, fajna gra zrobisz mi może przykład??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 LPM, nie LKM. Klawisze są na klawiaturze. Myszka ma przyciski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 ej, fajna gra zrobisz mi może przykład??? Widzę nowy. Najpierw przeczytaj regulamin, a później się pytaj. Tu jest dział Gotowe gry i programy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi