Nikas Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 wojzax spotkajmy się :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 ale nie w lipcu/sierpniu : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Mój Boże, chyba Cię na drożdżach chowali. I tak jest niski całkiem jak na swój typ. A co do porównania, to wyprostuj jeszcze trola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Nikas & Wojzax spotkajmy sie ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 raz przejeżdżałem pociągiem przez Twoje miasto ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Love <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Przez Iławę czy przez Chełm? : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 iławę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Może pójdziemy na Pepsi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ok, ale Ty stawiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ale do KFC masz tam ile chcesz za free :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 A ja jednak poproszę colę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Cola to syf Pepsi rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ok, a więc pasuje Wam termin 31 lipca albo 7 sierpnia ? :) Może tu ? :D http://www.galeria-krakowska.pl/ Sklep numer 89, poziom -1, komputronik :D Aczkolwiek to tylko propozycja, żeby się odnaleźć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 hmmm ja chętnie bym przyjechał ale nie bardzo chce mi się jechać spod Wawy do Krakowa żeby zjeść pizze i pograć w kręgle (choć nigdy nie grałem). Z resztą organizacja jest taka sobie. Pójść na pizze i cole to można z przyjaciółmi ze szkoły a nie z ludźmi z całej Polski. Mam pomysł! Zbierzmy się w kupe i pojedźmy razem na E3 za rok :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 No ba na E3 to ja z chęcią pojade, nawet na spotkanie ZTG :P Albo na E3 nie pojade :< 3k za bilet lotniczy ololololol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 lać na lotnisko! Jak jutro wyjdziemy to zdążymy na koniec E3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Klasa turystyczna dla 4 osob - 9k Klasa biznesowa dla 4 osob - 40k Ehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Sklep numer 89, poziom -1, komputronik :D Mam jechać do Krakowa, żeby oglądać dyski twarde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Żeby się odnaleść ololololol Ok, a więc pasuje Wam termin 31 lipca albo 7 sierpnia ? :) Może tu ? :D http://www.galeria-krakowska.pl/ Sklep numer 89, poziom -1, komputronik :D Aczkolwiek to tylko propozycja, żeby się odnaleźć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi