Alternative Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Wy też tak macie, że jak zegniecie nogi w kolanach, jak np. siedzicie, leżycie czy coś, to po chwili całe nogi mokre i intensywnie kroplami spływa pot spod pachwin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 To nie jest forum medyczne!! Ludzie, opamiętajcie wy się wkońcu! Który to już podobny temat? Z 10 nie licząc Cora Wind'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Człowieku. Jest lato, więcej nić 30 stopni. I ty się dziwisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Masz pachwiny pod kolanami? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Masz pachwiny pod kolanami? O_o Gmclan to serwis międzygalaktyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Kocham takich ludzi :P Już jesteś moim ulubieńcem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Ja mam nadpotliwość pod pachami, nie pomaga nic włącznie z PerspiBlock'iem. Upały trzeba przeboleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 ja mam pot na języku, nawet w zimie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 To masz przerąbane - wszystko na słono, za to ja mam na oczach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 A ja na dupie i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 a ja pod paznokciami, normalnie pot wypływa i kapie jak gram w coś <_< człowieku po co zakładasz durne tematy, coś ty sie dopiero z grenlandii przeniósł?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 na grenlandii mają lepsze technologie niz w polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 na grenlandii mają lepsze technologie niz w polsce Ździwiłbyś się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 chyba już nie wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 jeśli chodzi o mnie to ja pocę się na całej powieszchni ciała i mam na to wy***ane zamiast siedzieć przed kompem i pocić pachwiny wyjdź se na świeże powietrze i może nie będą Ci się tak pocić xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Lolik ić po muzg. Jak się człowiek poci to ochładza organizm, a na polu jest gorąco jak w piekarniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axel_CC Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Nalej wody do miednicy, właź i siedź cały dzień, jak nie masz nic do roboty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 a na polu jest gorąco jak w piekarniku nie każdy mieszka na wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 albo w piekarniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 sorki, ale ja mam tak, że jak siędzę w chałupie to bardziej się pocę niż jakbym był na "polu" mimo że mieszkam w mieście to większość czasu spędzam na wsi z przyjaciółmi. potliwość zależy raczej od organizmu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Żniwa to i co poniektórym na pole nada wyniść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Masz pachwiny pod kolanami? O_o no a może kur**a nie? jak sie zgina noga w kolanie to musi być pachwina, jak jest ramie, to pod ramieniem jest pacha (tez pachwina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 I jeszcze pod palcami i brodą są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Koleś pewnie się boi czy nie umrze z powodu nadmiernego pocenia się pod pachwinami pod kolanami, a wy sobie z niego jaja robicie. Przecierz on przeżywa okropny stres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Koleś pewnie się boi czy nie umrze z powodu nadmiernego pocenia się pod pachwinami pod kolanami, a wy sobie z niego jaja robicie. Przecierz on przeżywa okropny stres. To mnie teraz zestresowałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi