Alternative Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jaki program jest najlepszy do "wymiany plików muzycznych"? W BearShare pobrałem muzę, ale jej nie mogę na dysk zapisać nijak. Może się jakoś da, a ja nie umiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jakiej muzy? Piratów? To nielegalne... Jeśli szukasz muzyki do gry, nie potrzebujesz do tego programu. A jednym z lepszych programów jest firefox. Wpisujesz w nim empik.com i masz dużo muzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Soulseek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ares Mamrot, gz 5001 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 internet explorer 1 beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 różnego rodzaju torrenty (tzn. program do ściągania torrentów, np. bittorrent) wikku, padłem na ziemię. NAPRAWDĘ!!!! Rządzisz :D Aż ci poleję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Taa ja ostatnio to muzę tylko z torrentów ściągam składnki Aladyna są dobre, a potem oczywiście usuwam ;), a jak szukasz jakiegoś konkretnego utworu to chomikuj.pl d-_-b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 bitcomet i the pirate bay Aż ci poleję W RYJ nie poleje tylko pocukrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Dobra, dobra, masz cukru :) W KOSTKACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jaki program jest najlepszy do "wymiany plików muzycznych"? W BearShare pobrałem muzę, ale jej nie mogę na dysk zapisać nijak. Może się jakoś da, a ja nie umiem? wrzuta.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 wrzuta.pl O ile pamiętam, z wrzuty już nie można pobierać... chyba z youtuba i patrza też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja polecam piratebay'a, dużo użytkownikó z którymi można wymieniać się muzyką, można też wymieniać całe dyskografie! Cuż za komfort! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 a ja polecam google.pl. wpisujesz tam tytuł utworu/albumu dopisujesz download i masz! Cóż za szybkość i precyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 O ile pamiętam, z wrzuty już nie można pobierać... chyba z youtuba i patrza też Można, wystarczy poszukać odpowiedni downloader, pamietam taki jeden :/. Na allegro są skrypty do poprawy aktualnych downloaderów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 O ile pamiętam, z wrzuty już nie można pobierać... chyba z youtuba i patrza też można. Akurat z wrzuty to sciagnik.net, z jutuba to program video downloader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 z wrzuty mozna przez zapiszjako.pl, ale oczywiscie mi sie uwaliło. i mnie wkurza to że jak w jakimś pobieraczu klikne, to mi wchodzi ten link z końcówka .mp3 lub nie i zamiast sie kur**a pobierać to pusta strona jest, albo jakieś napisy musze sie meczyc z downloaderami. a można w php jakoś napisać skrypt żeby pobierał dany link, a nie otwierał po prostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 zrzuta.pl Wklejasz link z wrzuty i voila : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 O ile pamiętam, z wrzuty już nie można pobierać... chyba z youtuba i patrza też można, bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Ale co to za przyjemność słuchać muzyki ściągniętej z wrzuty w jakości 128kbps :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 btw, co do drugiego posta, już pisałem na forum, muzyka ściągana dla siebie, do domu czy na mp3 JEST LEGALNA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Ale co to za przyjemność słuchać muzyki ściągniętej z wrzuty w jakości 128kbps :{ Zależy jaki kto ma gust, ale poniżej tej wartości radzę nie schodzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 @GMTraker: Nie jest legalna, ale nie ma odpowiedzialności karnej za to po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Nie ma? Co za idiota tworzył prawo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Jest tylko odpowiedzialność cywilna, ale to by musiał Cię wydawca pozwać z imienia i nazwiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi