trolu122 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 nie wiem czy ma to jakąs nazwe, w kazdym razie kiedys widzialem taki przykład, ale nie moge go znaleść, chodzi o to aby bohater wykonał skok i wyladowął we wskazanym miejscu, tzn klikam myszka, a on skacze dokładnie w wyznaczone miejsc, tak żeby torem lotu byla parabola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Podręcznik do fizyki i jazda z tym koksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 no z fizyki cieniutki jestem... ciezko bedzie to zrobic? bo jesli tak to od biedy moge to inaczej załatwić, ale chciałbym zeby ladnie wyglądąło, no i wam by sie wtedy grało przyjemniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha_i Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 użyj funkcji krzywoliniowej/parabolicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zdecydowanie lepiej użyć rzutu ukośnego z fizyki (czy jak to się tam nazywa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Podkreślam że on prosił o przykład.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 nikt mu nie bedzie pisal gotowego kodu jezu http://pl.wikipedia.org/wiki/Rzut_uko%C5%9Bny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 A może ktoś da wzór z zmiennymi w GMie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Podkreślam że on prosił o przykład.. nie, nie prosiłem o przykład, wspomniałem tylko ze kiedys taki widziałem... jakby ktoś mógł chociaż mnie naprowadzić, z jakich funkcji konkretnie skorzystać, bo linki z wikipedii raczej nie są pomocne w rozwiązaniu problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zapraszam do mojego uploadera ;) Przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 ooo wlasnie ;) śliczne dzieki kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi