rytry Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Czy go GM'a jest edytor map, ze w nim są wszstkie obiekty a ja tylko se wybieram które chcem lub wstawiam własne. I taką przygotowaną mape zapisuje i w GM ustawiam jako tło lub wczytuje mape z tego pliku. Jest takie cos. Jezeli jest to prosze o link lub nazwe edytora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jeżeli dobrze zrozumiałem to chyba nie ma czegoś takiego... <_< Ale edytor do SWOJEJ gry to najlepiej jak byś sobie sam zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rytry Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jeśli ci chodzi "sam zrobił" to chodzi ci oto abym sam sobie taki edytor napisał. Najakiej to bazie miało by wyglądać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Robisz gre i programujesz aby wczytywała mapke z pliku, programujesz edytor i już, ale szczegóły znajdziesz na oficjalnym forum GMa napewno jest temat o edytorze map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Poszukaj na tym forum! Jakieś 4 dni temu zakładałem taki teamt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ja też zakładałem taki temat. <_< Tymon odpowiedział bardzo fajnym edytorkiem plansz. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=2124&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Tak się składa, iż pracuję właśnie nad edytorem map :) Będzie on w formie skompilowanej, obiekty dodawać się będzie poprzez pliki textowe. Jak skończe to możliwe, że wrzucę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi