Marcin T. Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nazwa gry: Escape Rodzaj: platformówka, ale trochę innego rodzaju Opis: W grze wcielasz się w postać czarnej kulki i musisz uciekać przed czaszką ( śmiercią ). Gra ma 3 planety na których są inne poziomy. Aby wygrać poziom musisz przeżyć określoną ilość sekund. Czym dalszy poziom tym gra staje się trudniejsza. To moja dopiero 2 gra w której zastosowałem grawitację. Dopiero pierwsza w której zrobiłem tak, że przeciwnik leci za przeciwnikiem i to, że jest czas z licznikiem. Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Menu i strony np. Przegrana lub wybór planet włączając w to wszystkie obiekty występujące w poprzednio wymienionych miejscach zrobiłem ja. Reszta z Game Makera i internetu. Muzyka: Z gry Heroes of Might and Magic III Screeny: Screen 1 Screen 2 Screen 3 Screen 4 Screen 5 Download: Ściągnij grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Dobra albo jestem ślepy albo nie ma downloadu. POWRÓT PISZE SIĘ PRZEZ Ó Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 No bo nie ma xD . W sumie nie musi - już po screen'ach widać, jakich lotów jest ta giera :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 może i lepiej, że nie ma :P xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Już wstawiłem link. Po prostu zapomniało mi się dać ten link do gry którą właśnie wrzucałem. A ten błąd z tum słowem pwrut które powinno brzmieć powrót to chyba jedyny błąd ortograficzny w grze. Nie jesteście zbyt mili. To moja pierwsza taka gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 jak długo bawisz się w GM'ie? ale wracając do gry. to ona jest zbyt monotonna, czas idzie od ileś sekund w dół a jak pójdzie to nic się nie zmienia chyba oprócz czasu. pograłem i odłożyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Od około 2 tygodni. A do tego czasu to się zmienia. Czaszka staje się szybsza lub pojawia się druga. A czas zmienia się na coraz krótszy, a kulka wraca na start. Może u ciebie coś nie działa? A jeśli działa to jaką ocenę byś dał? Chce zrobić drugą cześć i chce wiedzieć co poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 zwiększyć trudność gry, dodać potworki i inne.. tego nie chcę oceniać.. mam nadzieje, że wystawisz drugą cześć lepszą i tamtą ocenię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Przede wszystkim dorób maskę. Piłeczka nie będzie się zacinać na krawędziach klocków. Zmień format muzy. Mp3 dużo zajmują. Dorób jakieś przeszkody aby nie było tak monotonnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 co do tematu, proszę, powiedz, że robisz sobie z nas jaja, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 No dobra, dobra... Widzę, że się nie spodobała. postaram się zrobić drugą część, ale teraz nie mam czasu bo robię inną grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excaidium Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ciekawe po co pokazuje się tabela najlepszych wyników po przegranej ??? Bo mi się nie udało zdobyć żadnego punktu ... Słaba gra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Gra jest beznadziejna! Wystarczy tylko pochodzić z jednego boku na planszy do drugiego i wygrana. Grafika nie jest ładna. A ten jeden błąd to obciach. W takim wyrazie i w dodatku wszyscy ci o tym powiedzieli a ty dalej go nie naprawiłeś. Ocena: 1+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Nie naprawiłem, bo nie mam czasu robię dużą grę i to na konkurs. Przynajmniej nie jest jeden bez plusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 To moja dopiero 2 gra w której zastosowałem grawitację. Dopiero pierwsza w której zrobiłem tak, że przeciwnik leci za przeciwnikiem i to, że jest czas z licznikiem. Brawo! ___ Grafiki nie komentuje bo nie twoja, menu nie jest złe, po za tym gra bardzo ciekawa chodzimy sobie kulką i uciekamy przed dwiema (bądź jedną) czaszkami przechodzącymi przez ściany i przez wszystko co się da. Po za tym żadnych bonusów , dodatków,przeszkód , po prostu nie ma sensu w taką grę grać , bo nic w niej nie ma , nie licząc czaszek i licznika. Ogólnie gra słaba nawet bardzo słaba, mam nadzieje ,że kolejne twoje produkcje będą chodź troszkę lepsze. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 słaba gierka grafa z gma :) programowanie hmy nie wiem czy toje z koro grafa nie twoja nie można się wiele spodziewać game play słaby daje ci 1/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi