Mucco Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 W roomie speed mam ustawiony na 30. GML alarm[0]=ILE MAM TU PODAĆ ŻEBY ALARM BYŁ WYKONYWANY CO 30 SEKUND; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 30*room_speed, ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 30*room_speed, ale nie jestem pewien. A ktoś jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Room_speed to ilość klatek na sekundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 30/room_speed edit: sry cos mi sie pomylilo, mialo byc * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 @UP: Żal... 30*room_speed na pewno, ew. można napisać własny timer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 30*30=900 czyli obojętnie albo 30*room_speed albo 900 (do zamknięcia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 3x@up - facepalm tak, room_speed*30 edit: Gapia sie po roznych tematach moderatorzy i administratorzy(glownie gnysek), a nikt k***a nie chce pomoc w kodzie z ktorym sie mecze od wczoraj. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 'gapia sie moderatorzy i administratorzy' bo są od moderowania i administrowania. OD TEGO ONI SĄ. jo jakby chcieli to by napisali, nikt nie będzie nikogo zmuszał, nikt nie ma takiego musu narzuconego. kurde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi