IamTheLaw Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Bo nie ma dżemu. Weźcie zapodajcie serw na MCzallu (MCżalu) i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 nein, no, niet, ja mam serw często włączony, na mczallu postawiony, około 5 godzin na kompie siedzę, mogę pomagać z mczallem, nazwa: [pl] maciej01 server :? link jest często w sb, ale można znaleźć przez listę serwów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 http://www.minecraft.net/play.jsp?server=2...01f8562371eff89 Poland only, ładny serwerek, nie daję wszystkim opów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Kurvh*, ludzie. Jak przy guescie nic nie można robić to po co on?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 bo jak byś nie wiedział serverów nie prowadzi się tylko gmclanowych, i jakbyś kiedykolwiek adminował publica na własnej skórze przekonałbyś się że są gracze którzy rangi powyżej guesta mieć nie powinni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 uważajcie na serwer ctrla, nie można budować na quest-cie, a zeby dostac buildera trzeba cos zbudowac xD Koleś ma zwyczaj jailowania nowo-przybyłych "tak dla jaj" lub o byle gówno xP, strzeżcie się' @maciej01 kiedy znowu postawisz serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Law, Nie obrażaj się, że nie dałem ci opa z spamowanie. Wiesz że to był test jaila. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 A ja odświeżam, notch dał na twitterze invite code do SMP :) kod: !!Thomas!! Wielkośc liter jest ważna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Za późno, wszyscy o tym wiedzieli wczoraj w nocy i wtedy trza było się logować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 A co to wgl jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Jakie z Was są lolki :S Może teraz OTS stawicie, Paqo sprzedaje tanio za 30 dychy, zagadajcie do niego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 30 dych? Nie za dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Co ty pierd... OTS Paqo, to tylko 30zł... To CTRL będzie hostem razem z maciejem, a Farakaj będzie adminem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 30 zł to nie to samo co 30 dych, więc ty nie pierd** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Źle napisałem, ale się poprawiłem :/, ale chętnie się tu lubicie w takie rzeczy bawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Zaraz będą się pytać, czemu nie jesteś Coca-Cola tylko Pepsi. Cały GMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Z tego co wiem Ingen będzie zakładał server na bagnoskim dedyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jest jakiś serwerek? PS. Psyś kazał mi tu napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 A może ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Co może ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 może ty postawisz serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Nie moge. Chyba że ktoś mi zahostuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi