Marcin T. Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mi Game Makera pokazał nauczyciel informatyki na kółko informatycznym. Dwa tygodnie później po około pięciu bezsensownych grach, wpisałem w google.pl Pomoc Game Maker i zaznaczyłem opcje szczęśliwie traw i wyskoczyła mi oto ta stronka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axe128 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Ja pobrałem game makera nie pamiętam skąd i po prostu w google wpisałem game maker.pl.I wyszła ta strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Przez mojego brata ciotecznego który robił Paqoo'wi grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Ja poznałem przez filmik na youtube,który pokazywał jak coś tam zrobić,ale nie podał nazwy programu,to pościągałem wszystkie programy jakie miał na pulpicie,i tam był GM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi