MXQ Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 dla mnie za łatwe AI nawet na najwyższym poziomie trudności, wkurza mnie też to pytanie "jesteś pewien" gdy się robi reset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 AI jest za słabe nie da się przegrać O- 0 X- 7 b.trudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 To po co za każdym razem wciskasz reset? edit: dałoby się zrobić trudniej, tylko że nikt by nie wygrał z AI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 no to zrób w takim razie ten poziom trudności zobaczymy czy się nie da wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Jest wiele łamigłówek na dwóch graczy w których, gdy obaj gracze dokładnie obmyślają swój ruch, nie da się wygrać, a co najwyżej zremisować. Kółko i krzyżyk jest jedną z nich (a przynajmniej takie mam wrażenie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 To po co za każdym razem wciskasz reset? edit: dałoby się zrobić trudniej, tylko że nikt by nie wygrał z AI. Tylko , że wtedy nie wygra ani AI ani gracz. W sumie to kółko i krzyżyk na te 9 pól jest bezsensu , mnie tam zawsze ta gra kojarzyła się z kartką w kratkę i jechanka do momentu gdy uzbieramy 5 pionowo / poziomo / na ukos ;] #ŁUP wybacz , nie zwróciłem uwagi na Twojego posta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Jeśli AI przegrywa 10 razy pod rząd z dwunastolatkiem, który nie używa reset, coś jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 @up:a zajzales w opcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no kolko i krzyzyk to akurat szachy nie sa, pare opcji na krzyz, jak sie mysli to sie nie da przegrac a co najwyzej zremisowac, mialem obcykane wszystkie kombinacje w wieku 7 lat :P Jest duzo innych 'papierowych', bardziej wymagajacych gier ktore chetnie zobaczylbym na telefonie, albo po sieci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Spróbuj 10 razy wygrać w najtrudniejszym poziomie. @up Ucząc się game makera pierwszą grę którą wróciłem było k&k. Poznając c++ zrobiłem k&k. Pierwszą grę którą wypociłem w jave k&k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Z tych "papierowych" gier najbardziej lubiłem diamenciki i statki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja piłkarzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Spróbuj 10 razy wygrać w najtrudniejszym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Raz dla testu zamieściłem tę grę na mobilestore.opera.com, no i dzisiaj patrze over all last 30 days Product Trial-Downloads Sales Revenue Sales Revenue Tic Tak Toe 1.0 0 87 37.56 euro 4 1.60 euro Co prawda wynik sprzedaży jest niski, ale jak za taką grę to i tak dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 TĘ grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 TAKĄ grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Karolo za mały jesteś do tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 TAKĄ grę Raz dla testu zamieściłem tę grę na mobilestore.opera.com, no i dzisiaj patrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 jak zrobisz kółko i krzyżyk pod rozdzielczość 640 x 360 pikseli to będziesz moim idolem miszczu. Ofc musi być pod dotyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 yyy :P fajna ale nie sądzę żebyś czerpał z takiej gry zyski ... na dużą skale ,szczerze może jestem zbyt surowy ale jak dla mnie to zwyczajne kółko i krzyżyk :) które mam wbudowane w telefonie na starcie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 na starcie No właśnie jakby producenci z nim się dogadali mogliby TĘ grę umieścić na start w telefonie lecz to takie tam gdybanie. Z drugiej strony można by dodać takie gry do kursu programowania na smartfony i też by można zyskać na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 #up Nie słyszałem nigdy o kursie pisania gier na smartfony, wytłumaczysz mi na czym polega różnica w programowaniu gier na smartfony a komórki w javie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 WERSJA NA ANDROIDA 1.6: https://gmclan.org/up2092_4_TicTacToeClassic.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Moja pierwsza gra trafił do marketu! Zapraszam do pobierania i oceniania:) https://market.android.com/details?id=com.m...icTacToeClassic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Settings Już Ci ktoś zwracał na to uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Jest genialna gra logiczna z wyśmienitą grafiką i grywalności. Jest to bardzo prosta, ale zarazem genialna gra logiczna o wyśmienitej grafice i grywalności. Dwa razy to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 @up 2x poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Niezwykle prosta, ale bardzo przydatna aplikacja kompas... Niezwykle prosta, ale bardzo przydatna aplikacja kompas, którą cechuje grafiką doskonałej jakości! Dostępne są trzy rodzaje tarcz: dwa analogowe i jeden cyfrowy. ten sam błąd w opisie kompasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 @up Ok. Thx. Poprawię jak wrzucę aktualizację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi