Easeful Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Pani na biologi nagadała o pasożytach które mogą w nas siedzieć i od tej pory nie daje mi spokoju myśl że mam w sobie robactwo. Co chwile wyłażą mi jakieś pikle które zabolą jakby coś ugryzło a później już znikają, czasami boli mnie głowa tak z przodu jakoś przy oku, a teraz strasznie boli mnie oko lewe i jak sobie tam naduszę nie w spojówkę tylko z przeciwnej strony to boli. WYŁAZIĆSZMATY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Yhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 W każdym z nas są pasożyty, bez wyjątków. Oczywiście niekoniecznie szkodliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Chyba w każdej... Wiedziałem ,że nie jesteś dziewczyną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Chyba w każdej... Wiedziałem ,że nie jesteś dziewczyną! co ciebie może obchodzić, jaką płeć ktoś ustawi sobie w profilu. i tak nie masz gwarancji, że jest prawdziwa =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Myśli ,że będą go lubić ,bo jest dziewczyną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 O M G - GŁOŚNIK - zamknij morde, ciągle nie piszesz na temat, OMG, nawet NIE ODPISUJ NA MÓJ POST! Easeful: Z tego co czytałem to normalnie w tym wieku, to później to przejdzie, ale mogę się mylić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Easeful masz tasiemca w dupie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Easeful masz tasiemca w dupie! wystarczy już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Chyba w każdej... Wiedziałem ,że nie jesteś dziewczyną! Każdym człowieku spryciarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Osiem - nie ma nieszkodliwych pasozytow. Moga najwyzej wyrzadzac niezauwazalne szkody w organizmie. Głośnik - masz chyba nieprawidlowe sterowniki, wylacz sie, bo dostaniesz tasiemca. No tak, zapomnialem :D Easeful - naprawde, masz czym sie martwic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 a to że cię boli to zatoki, od gorąca albo kataru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Nie trzeba było wkładać palców do dupy a potem do gęby, to byś ich nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Pani na biologi nagadała o pasożytach które mogą w nas siedzieć i od tej pory nie daje mi spokoju myśl że mam w sobie robactwo. Co chwile wyłażą mi jakieś pikle które zabolą jakby coś ugryzło a później już znikają, czasami boli mnie głowa tak z przodu jakoś przy oku, a teraz strasznie boli mnie oko lewe i jak sobie tam naduszę nie w spojówkę tylko z przeciwnej strony to boli. WYŁAZIĆSZMATY! rotfl, idiota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Co chwile wyłażą mi jakieś pikle Wypadanie z ciała kiszonych ogórków to istotnie powód do niepokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Rotfl, idiota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 ty jesteś idiota, pikle to małe ogórki <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 I do którego z nas to było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Do Ciebie Trollu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 masz robaki w głowie które zniszczą twój mozg którego nie masz po 2 latach. masz jeszcze owsiki i tasiemca. inne pasożyty zeżrą ci żyły, nerwy i będziesz sparaliżowany lub stracisz jakieś kończyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 http://www.pasozyty.com.pl/pasozyty-wewnatrz-nas-film.html A teraz won do lekarza >;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 nic ci nie jest. Uroiłeś to sobie. pooglądaj sobie jakieś masakryczne filmy właśnie typu obcy wewnątrz nas a będzie ci to dolegało. Dr. House: epidemia w samolocie - jeśli jesteście chorzy, to będzie wam się trzęsła lewa ręka, i będziecie mieli bule głowy. wszyscy to mieli xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ja mam bule w domu. Co Ty na to CTRL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 bardzo pasujący demotywator na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 toście sobie pogadali. EDIT!!!!!: Zaraz zaraz.. to jak wytłumaczycie to że jak zatknę wszystkie wyloty (nos i buzia) i zrobię ciśnienie w płucach to przez chwilę powietrze malutkim ciurkiem dmucha mi z lewej spojówki? e2: z resztą prawa tak samo, i nawet wciągać moge. teraz wciągnałem i jakoś tak zimno mi w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Czyli możesz sobie tak oddychać oczami ? Fajnie kurde, jak tak nie umiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 to jak wytłumaczycie to że jak zatknę wszystkie wyloty (nos i buzia) Musze cie uswiadomic ze to nie sa wszystkie 'wyloty' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi