Grela Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 /me not agreed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Daj link z yt ,najlepszego utworu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 To było do mnie czy koło mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ziomek do ciebie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 HAPPYSAD! NIRVANA! EAST WEST ROCKERS! GRUBSON! RAS LUTA! MALEO REGGAE ROCKERS! FALL OUT BOY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dla Ciebie nie jestem ziomkiem. http://www.youtube.com/watch?v=QwL5A8DubBI Sprawdź wszystkie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ma talent ,ale dla mnie to zbyt nudnawe ,wole coś żywszego :) Czasem posłucham ,ale sądzę ,że lepszy jest Mike Patton ,wybacz kolo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Spoko, każdy ma inny gust ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie będę się kłócił... :( idę lepiej stąd bo zarz będzie warn jak Ci odpisze... edit : Nie mam do Ciebie żalu ,jak coś... to dobrze, po prostu bardzo nie lubię, jak ktoś używa "lubiał" zamiast "lubił". na temat: nie mam gustu muzycznego. czasem strzelę sobie jakiś znany utwór Queenu i jakieś pojedyncze kawałki innych wykonawców, ale to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Uciekaj ze swoim jednogatunkowym śpiewakiem. Patton jest wielowymiarowy >: / Jestem ciekaw czy Chris potrafi tak: i tak: Bo Mike tak. Śpiewa w zakresie większym niż Mercury i nie boi się eksperymentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Uciekaj ze swoim jednogatunkowym śpiewakiem. Jestem ciekaw czy potrafi tak: i tak: Bo Mike tak. Śpiewa w zakresie większym niż Mercury i nie boi się być oryginalnym. czy wspominałem, że w ogóle się nie znam? ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pisałem do Nickolasa, Twojego postu nawet nie czytałem. A Queen fajny jest :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 to ja juz wole wyclefa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Patton robił też głosy zombie, np. w L4D. Żaden inny artysta nie może się takim osiągiem pochwalić =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Uciekaj ze swoim jednogatunkowym śpiewakiem. Patton jest wielowymiarowy >: / Jestem ciekaw czy Chris potrafi tak: i tak: Bo Mike tak. Śpiewa w zakresie większym niż Mercury i nie boi się eksperymentować. A co mnie twój mike obchodzi. Dla mnie tego czegoś nie da się słuchać i tyle. To jest mój gust i o gustach się nie dyskutuje. A te porównywanie czy chris potrafi to, tamto, to zabawa . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Jak dla mnie, Chris Martin to typowy soft-rockowy wyjec pokroju wokalistów Radioheada czy Muse. Nie wiem co jest szczególnego w jego głosie. Może i ładnie śpiewa, ale jest to dość typowy głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Jak się nazywa ten grubas koło Mike Pattona? On jest fajnyyy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 http://jakim.org.pl/about.html niżej jest wszystko; pogrubione oczywiście bardziej do mnie trafiają :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Hunter, Coma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi