adam014 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Wie ktoś czy przy instalacji PHP-Fusion jak trzeba dać nazwę bazy np.fusion to trzeba ją ręcznie założyć czy instalator sam to zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Najprawdopodobniej sam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Wrzuciłem Php-fusion ,zainstalowałem i pokazuje sie białe tło. Co jest??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Zarzuć linkiem. Możliwe, że to wina serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Jeszcze raz instalne.Jak coś zwale to napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Musisz mieć założoną bazę danych na serwerze, a instalator sam wgrywa tabele do niej, proste ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ej jak zrobić w php-fusion żeby newsy wyświetlały sie po kolei (tak jak na GMXXL) a nie jeden najnowszy jest duży a reszta koło siebie pościskane.Chyba to nie wina skórki bo patrzyłem na Comstock (taka jak na GMXXL) no i to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Admin -> Zarządzanie Stroną -> Ustawienia Różne (lub Pozostałe). Tam masz sposób wyświetlania newsów. :) Na samym dole. Wybierz "w jednej kolumnie", powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 niema tam tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Może masz nowszą/starszą wersję PHP Fusion? Poszukaj gdzie indziej. Albo zainstaluj PHP fusion eXtreme pack, jeśli jeszcze nie masz. Może to jest dostępne tylko tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 miałem php-fusion i było wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Damn, zawsze przed instalacją skryptu czytaj readme/manuala, bo widać, że bez tego daleko nie zajedziesz xD Tam jest wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Damn, zawsze przed instalacją skryptu czytaj readme/manuala, bo widać, że bez tego daleko nie zajedziesz xD Tam jest wszystko. Po pierwsze czytałem manuala,po drugie zrobiłem już stronke i po trzecie nie pisze się DAMN tylko adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 DAMN tylko adam. lol :) A co do tego z tymi newsami, to chyba w zwykłym phpfushion nie ma ;p . Poszukaj jakiegoś moda, hacka, lub skorzystaj z extreme pack :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Dzięki Marmot ,ale już mam eXtreme pack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Damn, rozbrajasz mnie xP Jakbyś przeczytał manuala i znał podstawy PHP(albo chociaż HTML.. a to jest konieczne przy tworzeniu strony xD) to by problemu nie było :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi