wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 muuczek:http://greenstreet-online.com/ProductInfo/0743999117556/0743999117556_03.JPG to nie jest od góry ulepszanie będzie może, inne samochody, ucieczki przed policją :D, różne typy wyścigów np. drag sprint, okrążenia drift chyba tyle wystarczy? e: i jazda swobodna po mieście jak ktoś juz pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ja jedynie pomysły daje bo nikt mnie nie chce ... no ale stary...pomysł jest najważniejszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Matko, banda newfagów rzuciła się na akcję która nigdy tu nie wypala, PsichiX podjudza ich kiepską prowokacją, wszyscy olewają Japana który ma ######sty pomysł. Czuję się jak dawniej. : D +1 patent Morro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A może jakiś tryb wymyślony przez nas ? Tak jak np. w splint second velocity , jadą przed tobą ciężarówki i z nich wypadają palące się beczki z benzyną a ty musisz je omijać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 to już lepiej polskie drogi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Stare jak The Ultimate Stuntman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 TO NIE MUSI BYĆ SUPER PR0 GRA. TO BĘDZIE EKSPERYMENT, JAK TA GRA WYPALI TO BĘDZIEMY INNE LEPSZE ROBIĆ! dziękuje. proszę o warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wikku9 , No i to jest post !! DobryZiom , Tak to by był oryginalny tryb jakiego jeszcze nigdy nie było ! Polskie drogi ! Już to widze ! (serio) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dobra a teraz: czy ktoś w tym bierze udział czy tylko wszyscy "podrzucają pomysły"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 to jest pokaz co potrafią ludzie z GMClan...może w końcu coś normalnego wpadnie do "Gotowe Gry i Programy" :D Tak o tym myślcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ey to może zrobi się nowy temat? I tam zapisy :) E:Sori za double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 pierw myślimy jaka to będzie gra. złyziom pierwszy :( róbcie wyścigówkę. nie, taka nie moze być bo nie ma tego typu wyścigu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 @wikku: Czyli, ze najpierw zrobicie slaba gre, a jak wam sie spodoba, to sprobujecie zrobic lepsze? Gratuluje. E: chodzi mi o ten x6 up post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Nie koniecznie. Zrobimy grę na miarę naszych możliwości :) Może coś z tego wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 10 Użytkownicy: pamparampa, wikku9, Wojzax, Muuuuczek567, LionX Dagger, Japanstache, KubaGM, kubas30000, candy, Dawka83 Doborowe towarzystwo, ale parę osób nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Może zrobicie jakiś prosty shutter top down z elementami Tactical RPG ? :P 10 Użytkownicy: pamparampa, wikku9, Wojzax, Muuuuczek567, LionX Dagger, Japanstache, KubaGM, kubas30000, candy, Dawka83 Doborowe towarzystwo, ale parę osób nie pasuje Mnie proszę w to nie mieszać przeglądam tylko temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wojzax , pewnie chodzi ci o mnie :crying: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 10 Użytkownicy: pamparampa, wikku9, Wojzax, Muuuuczek567, LionX Dagger, Japanstache, KubaGM, kubas30000, candy, Dawka83,DobryZiom Doborowe towarzystwo, ale parę osób nie pasuje Każdemu powinno się dać szansę...jasne jest że jak ktoś jest ekhem...nie za dobry w programowaniu, to będzie szukał dźwięków czy coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 to będzie eksperyment czy w ogóle możemy razem pracować. zrobimy dobrą ale prostą grę, potem lepszą i rozbudowaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 DobryZiom ty masz najlepsze pomysły :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dobra a teraz: czy ktoś w tym bierze udział czy tylko wszyscy "podrzucają pomysły"? ja już się zadeklarowałem, że chcę w tym brać udział. Co do trybów to zdecydujmy się czy to ma być taka normalna wyścigówka czy jednak będą trochę inne założenia bo takie ciągnięcie kilku srok za ogon jest złe :jezor: Ja jestem za normalną ewentualnie niszczenie innych samochodów jak w carmageddon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jestem smart newbie !!!!!!! :D :D :D Normalna prosta gra najlepsza by była :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ja jestem za grą wyścigowej...w której dojechaniem do mety jest cudem :D E:carmageddon!!! właśnie! to jest zje****a gra! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 może zrobimy temat z ankietą w którym wybierzemy główne rzeczy np. gatunek, tytuł itp. potem w tym temacie bedziemy podawać propozycje jaka będzie gra, czyli jakie tryby gry, styl grafiki itp. ten temat jest do utworzenia teamu a ten drugi będzie o grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 TO ja zrobię temat :) zw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Już ktoś pisał o ankiecie , "jaki jest gatunek gry" i ogólnie dobry pomysł i niech Psichix założy ten temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 w valhalli najlepiej z ankietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jak się bedzie nazywał nasz team ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A po co od razu team? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 go nei ma teraz chyba :) To jak ma wyglądać ankieta? 1.Gatunek: -zwykłe,nudne,mało ciekawe,noobskie wyścigi -hardcorowe wyścigi al'a Carmageddon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi