kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Tak jak napisał DobryZiom w temacie Edengrad , "Może byśmy się zebrali trochę w kupę i wspólnie zrobili jakąś grę" . Całkowicie go popieram i może resztki tych co nie mają żadnej gry w tworzeniu stworzyli by wspólnie jakąś porządną grę ? (Wspólnie ze mną , ja bym chciał być grafikiem bo jedynie w tym jestem dobry ) Piszcie czy mam rację , a jeżeli gnysek lub Psichix uznają że to spam mogą zamknąć temat . Jestem gotowy na BANA !!! :sp_ike: (Ale tylko na dzień :D ) Korodzik tylko proszę o lekką krytkę :D . EDIT : Naprzykład co mam narysować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jak chcesz żeby ktoś z toba robił gry, to zaoferuj im, co potrafisz, bo na samo słowo nikt nie uwierzy. Pokaz próbki swojej grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ale nie musi być ze mną jak mnie nie chcecie to nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 narysuj...hmmm...o: Wibrator(dla kobiet) i sztuczną szczękę ;D Z jakiej perspektywy to już twoja sprawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A co to wibrator :D ( na serio ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 aaa masz 9 lat...nie ważne...źle mi się napisało... :D Narysuj więc komputer ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Na szybko :P . Taki zielony komputer widziałem w sklepie :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ej tam ktoś świeci od spodu że ten cień tak dziwnie leci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zapomniałem lampki narysować .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wspólny projekt nie wyjdzie. Koniec, kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Tzn wiesz...jak by się wybrało osoby które się trochę na GM znają to może...ale ja teraz czasu nie mam... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 To szkoda bo miałem nadzieje ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ambitne...ale z takimi forumowiczami nie realne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 jak za dużo osób pracuje to nic nie wyjdzie... Chociaż jakby to odpowiednio rozdzielić, ale komu by się chciało :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wszystcy lepsi programisci i graficy maja juz ciekawsze zajecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ta właśnie...byle g*wna wpierdzielać na forum to sie chce, "ale robić nima komu" - F.Kiepski :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Z tego mogłoby coś wyjść tylko jeżeli znalazłby się ktoś kto by był odpowiedzialny za sprzedaż. (Oby paku nie czytał tego tematu :P ) Jakby były zyski to by się chętni znaleźli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 na sprzedaz moze miec nadzieje solidny zespol z doswiadczeniem, amatorzy raczej pierwsza gre wspolnie robia dla przyjemnosci. ja moge koordynowac prace nad projektem, kontrolowac jakosc tego co zrobi grupa, pytanie tylko czy sie reszta grupy znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 lepiej pierw pomyśleć jaka będzie gra, jaki gatunek fabuła i inne gówna. kubas: nie będziesz grafikiem. a może będziemy kontynuować grę, która została zawieszona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 a może będziemy kontynuować grę, która została zawieszona? która została zawieszona została zawieszona Dlaczego? Bo byla robiona wspolnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 No to może i by się znalazł czas jak Psysiu by się dołączył :D Ale o czym była by ta gra? A może jakiś duuuuuży silnik do gier w gmie? zestaw skryptów, przykładów ich użycia itp :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 To morze chociarz fabułe zrobię ??? PPPPRRRRRRROOOOOOOOSSSSSZZZZZZZZEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EDIT: Ale wpierw jak mnie wybierzecie (w co wątpię ) nazwe wymyślcie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 osoby chetne pisania fabuly prosze o napisanie minimum jednostronicowej tresci jakiejs przykladowej fabuly i pliki (worda) wyslijcie mi na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 z fabuły mogą powstać nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Lecz gatunek też trzeba znać żeby fabuła powstała .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ja proponuję coś al'a gta :) Wolna gra :) Najbardziej wciągające jak dla mnie :D Chodzisz, jeździsz, ciśniesz kolesi, kradniesz fury...wolna gra...robisz co chcesz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Najciężej fabułe zrobić ale może coś o gangsta , lub policji ? Co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Może ktoś coś zaproponuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 RPG lub Wyścigowa . I jak ? EDIT : Mam pomysł !!! Niech Psichix zadecyduje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Daj się teraz innym wypowiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi