Moho Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Hehe Witam ^^ Niedawno dla hecy zrobiłem sobie coś takiego. Otworzyłem notatnik i napisałem w nim ciąg zer i jedynek... ^^" Następnie zapisałem to w rozszerzeniu *.exe... Problem jest taki że teraz nie mogę tego usunąć !! i nie mam zielonego pojęcia co zrobić, "program" w ogóle nie jest używany w tle ani nic, a mimo to siedzi w Moich dokumentach i nic nie da się z nim zrobić. Otworzyłem go jeszcze raz w notatniku i skasowałem ten kodzik :lol: ale i to nie pomogło... jedynym słowem... POMOCY!! hi hi he he =3 Nie ma czegoś takiego, jak "głupkawy". Może być "głupawy" albo "głupkowaty". Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Masz: KLIK. To jest program bardzo mały:P który przed chwilą napisałem dla ciebie.:) Kliknij przeglądaj i wybierz plik do usuniecia musi byc w formacie .exe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Dzięki że poświęciłeś czas (może i nie dużo :lol: ) ale ja już próbowałem przez GM usunąć plik... Zapewnię użyłeś: file_delete('fname'); Nic z tego, dalej bydle siedzi mi w folderze >3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Bylem ciekawy czy to rzeczywiscie dziala i JA TEZ TERAZ NIE MOGE TEGO USUNAC, pisze ze jest uzywane, ciekawe przez co, ludzie help :D PS. Ta ciekawosc kiedys mnie zabije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 A jak się uruchomi windowsa w trybie awaryjnym to nie uda sie tego usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Nie probowalem, ale pewnie nie, tak samo mam z jakims glupim backupem od samochodu z Vice City i nie moge tego usunac :) Help Help Help Help Help Help Help Help Help Help Help Help Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 He, he, jak to mawiają, ciekawość to pierwszy stopień do piekła... albo do upartego pliku na dysku, Moho ^^ No to teraz łap za jakieś profesjonalne "usuwacze" i próbuj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Panowie, znalezlismy błąd Windowsa... :blink: ]Obrazek[/url] PS. Akurat na screenie zlapalo jak probowalem kolezanke z klasy na to zlapac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Jejku coś walną takiego wielkiego screena :lol: Po za tym próbowałem usunąć po przez Ccleaner i jv16... =^-^= Nic z tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Nie chcialo mi sie obcinac "skrina" to walnelem calego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 E... Tak BTW screena, mógłbyś zamazać numer koleżanki, bo Cie jeszcze da sądu pozwie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 odchylamy sie od topica a nam nadal te bydlaki zasmiecaja kompa (16 kb) :( Usunalem :huh: sprobowalem teraz z nudow i poszlo :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 A co napisałeś w notatniku zanim zamieniłeś go na *.exe ?? Bo zauważyłem że jednak jest różnica co się tam wklepie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Ja to zrobilem w Wordpadzie (notatnik zgubilem) i zapisalem jako typ: Dokument - MS DOS i podpisalem cos.exe Nie usuwalo sie, dopiero teraz :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Ale co było w treści ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 ciag zer i jedynek, tak jak ty robiles Tylko to :P Tresci dokladniej nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Maja 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 heh reset komputera - to raz, a total comander to dwa. Nim zazwyczaj się skasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Też zrobiłem ten teścik i rzeczywiście. :] Jak to usunąć? Ja akurat nie używam wbudowanego menedżera zadań windows tylko process explorer. Tam mam opcję szukania uchwytu. Wpisuję nazwę pliku i killuje wszystkie wyniki. Następnie nie zaznaczam tego pliku do usunięcia, bo przy zaznaczaniu tworzy się nowy uchwyt, tylko w menu windows daję "uruchom..." a potem "del sciezkadopliku/plik.exe" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Reset kompa - czyt. Formatowanie Dysku ? :w00t2: W życiu bym teraz nie sformatował dysku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Raczej Reset kompa czyt. reset kompa :) (tudzież ponowne uruchomienie komputera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Moho: tu chodzi o to, że przy uruchamianiu lub zwykłym zaznaczaniu takiego pliku, tworzy się "handle" - uchwyt między explorer.exe a twoim plikiem. Tylko, że w tym wypadku one nie są normalnie zamykane, więc albo ubijesz je jakimś programem na to pozwalającym, albo zresetujesz kompa. I potem usuwasz tak jak pisałem czyli "Uruchom" z menu i komenda del, a nie eksplorerem, bo on utworzy nowy uchwyt przy zaznaczaniu i bedziesz musial znowu resetowac kompa. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Nie, bo wystarczył Total Commander. He he he :lol: yes... he he he :weight_lift: (Dzięki gnysek i Ranmusowi za wyczerpujące instrukcje dot. usunięcia pliku) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Maja 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 tak bo mi nieraz pliki avi nie chciały się kedyś kasować, więc wiem że total commander zazwyczaj sobie radzi częściej z kasowaniem niz normalny exploer widnowsowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Dlatego, bo TC nie obsluguje thumbnaili i innych bajerow. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 na win98 nie ma tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 @up masz win98 :huh:? Nie, 3.1. Co to ma do tematu?! Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ja też spróbowałem to zrobić, ale na WIN98 i nic się nie stało ;p . Kolejny bug cienkiego XP ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Potwiedzam, na 98 wszystko ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłaszamy do Microsofta ! =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 A masz orginalnego Windowsa że chcesz coś zgłaszać? Chycą Cie i bedziesz mnial lipe lol:) Popraw błędy... Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi