Holdysz Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 TYTUŁ: METEOBALL GATUNEK: PLATFORMÓWKA OPIS: Wcielmy się w kosmiczną big kulkę pochodzącą z kosmosu jej przyjaciele zostali porwani przez ludzi na naszą planetę. Musimy przejść wiele poziomów aby uwolnić przyjaciół na drodze spotkamy wiele zagadek i pułapek. SCREENY: To co widać na 2 screenie to: chmury się poruszają a te plamy to śnieg flaga to zapis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Grafika chyba nie twoja, hm? (mam na myśli all poza kulką i śniegiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Hmmm...więc tak: 1)Grafika - Nawet ładna 4/5 2)Fabuła - Moim zdaniem do niczego. Mało rozbudowana 2/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Racja nie do końca ale jak bym zrobił własną to by było nie starannie :( Gra jest raczej na logikę Do gry dodałem także animacje kulki i otoczenia typu: Mruganie,toczenie się kulki,płynące chmury itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Hmmm... Nawet koncept kulki jest zgapiony z WoG. Widzę, że sam ją rysowałeś, więc czemu nie zrobiłeś czegoś swojego? I czemu METEOBALL? I czemu ciągle robisz nowe gry? I czemu się do żadnej nie przykładasz? I czemu... [tu wstaw kolejne oczywiste pytanie]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Elzur A czemu zadajesz tyle pytań??? 1.Bo WoG ma fajne elementy do gry a kulka bo ludzik nie wyglądał by ciekawie :/ 2.Zrobiłem coś swojego: a) Elementy typu śnieg itd. fabułę i menu połowe żeczy i wogule swoją GRĘ!!! 3.MeteoBall jak sama nazwa mówi Meteo skrót od słowa Meteorologia dziedzina zajmójąca się kosmosem a kulka pochodzi z kosmosu Ball-piłka bo postać wygląda jak kulka czyli piłka 4.Czemu robię nowe gry??? Bo nie chce mi się w stare grać i nie mam co robić :P 5.Akurat do tej się przyłoże I jak jeszcze raz zadasz jakieś deb#@$ pytanie to ci ja#ca urwę... Dzięki za poprawkę :D Demko zapodam niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Lol meteorologia to badanie pogody patrz wikipedia http://pl.wikipedia.org/wiki/Meteorologia A skrót meteo masz w TVN Meteo gdzie też się mówi o pogodzie Grafika fajna, tylko jak gameplay. Zapodaj jakieś demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 skoro mój poprzednik zarzucił linkiem do Wikipedii... grafika, cóż łączenie gotowych teł z własną badziewna grafiką nigdy nie wychodzi dobrze. śnieg wygląda więcej niż badziewnie. ciężko mi jest wyobrazić sobie jak będzie wyglądać poruszanie się kulka gdy zajmuje ona taki kawal ekranu? no i jednak weź sobie do serca rade - nie publikuj każdej gry, nie zabieraj się od razu za zrobienie swojej wymarzonej gry. bo: po pierwsze na początku będą badziewne a po drugie (wynikające z pierwszego) będzie to badziew nad badziewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ach, już mnie ubiegli z tą "nauką o kosmosie"... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Oj śmiejecie się...a jak wy byście tak spamowali forum to jak, tworząc tyle kiepskich gierek i mieli do każdej fajny tytuł wymyślić? Hee? Tak łatwo? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Oj śmiejecie się...a jak wy byście tak spamowali forum to jak, tworząc tyle kiepskich gierek i mieli do każdej fajny tytuł wymyślić? Hee? Tak łatwo? ;D Hmm... Nie zrozumiałem ocb, ale myślę, że nie powinieneś publikować pierwszego lepszego badziewa które przyjdzie ci do głowy, nawet jeśli ma fajny tytuł lub fabułę. Nadal czekam na demko, a i nikt tutaj nie spamuje chyba, że jest trollem lub nie zna netykiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Emmm...to było do mnie czy do niego? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ale że co? Produkcje gry zaczołem jakoś wczoraj narazie mam 2 poziomy (niedokończone) i muszę udoskaonalić grawitacje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Kurde myślałem, że to on napisał. Ok koniec offtopu, bo admini się wkurzą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Demo będzie jutro albo w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Holdysz, nie lepiej pracować nad dużym projektem i potem dostać ocenę większą niż 2, czy robić małe gierki po których zapewnia się 'Obiecuję, nad następną się postaram'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 przecież widać, że to piękny troll a wy go tak karmicie NO I GRA DO DUPY JAK TY HOLDYSZ WEŹ TU NIE SPAMUJ DZIECKO WYJDŹ STĄD JESTEŚ ŻAŁOSNY I JESZ KUPĘ LESZCZU DZIECKO NEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 grafa z World of Goo,ahh,uwielbiałem tą grę,i przeszłem całą,3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Nikas przecież widać, że to piękny troll a wy go tak karmicie NO I GRA DO DUPY JAK TY HOLDYSZ WEŹ TU NIE SPAMUJ DZIECKO WYJDŹ STĄD JESTEŚ ŻAŁOSNY I JESZ KUPĘ LESZCZU DZIECKO NEO Nikas daruj sobie swoję wulgaryzmy bo to co tu odpier#@#$ to jest nie na miejscu powinieneś za to dostać bana i opóść temat zanim naprawdę się wkurzę gnojku mały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 NO I GRA DO DUPY JAK TY HOLDYSZ WEŹ TU NIE SPAMUJ DZIECKO WYJDŹ STĄD JESTEŚ ŻAŁOSNY I JESZ KUPĘ LESZCZU DZIECKO NEO Nikas...ogarnij bombe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Odczepić sie od niego, Nikas jest spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Wszystkie moje prace na gm clan są już nie aktualne !!!!!!!!!!! usuwam se konto a jak sie nie da to hasło które zapomne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Odczepić sie od niego, Nikas jest spoko biggrin.gif Tak...może i spoko...ale jest nie ogarnięty. Wyzywa zamiast poprostu powiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Wszystkie moje prace na gm clan są już nie aktualne !!!!!!!!!!! usuwam se konto a jak sie nie da to hasło które zapomne :) Thank you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 dziękujcie mi, trol nakarmiony DZIĘKI MNIE ODSZEDŁ, URATOWAŁEM GMCLAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 A bylo tak smisznie. Korodzik przez ciebie stracil prace. Z drugiej strony, dziex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Holdysz się zezłościł. Nie bijcie, nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Czy w pełnej wersji gry cały czas będzie grafika z WoG? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Nie widzisz, że on opuścił już to forum, bystrzaku ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 jak dla mnie grafika dobra ale :D no cóż fabuły nie ma 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi