Easeful Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Ściągnąłem sobie dużo gier na komórkę kiedyś tam, ale żadna z nich nie jest taka fajna żeby w nią w ogóle pograć, może z wyjątkiem Red bull X Fighters i Icy Tower. Czy znacie jakieś gry, które mogą być dobre na zabicie nudy, lub też nawet wciągające? (na kome oczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Mi się podoba bardzo Guitar Hero Rock Tour i inne części oraz Blokus (układasz klocki... nie będe tłumaczył ściągniej to zobaczysz) ta ostatnie ma fajne rozwiązanie bo można grać w trybie Hot Seat np. z kolegami. Inne mi zabardzo nie podpasowują ponieważ mam Samsunga Aville co utrudnia mi sterowanie w platformówkach, a jak klikam na klawiaturze ekranowej to moge abyk 1 klawisz naraz nacisnąć. Pozdro. kraznal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 SolaRola, VRally, Planet Riders, Luxor, ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 NA TYM FORUM NIE UZNAJEMY PRZECIEŻ PIRACTWA do zamknięcia wololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Wysyłać smsy i ściągać. Nie ma tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Luxor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 wszystkie tetrisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 prince of persia classic. polecam kupić, warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Johnny Crash - polecam :) Worms Golf - wciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 NA TYM FORUM NIE UZNAJEMY PRZECIEŻ PIRACTWA do zamknięcia wololo Nikt nie prosi o linki, tylko o warte polecenia gry Java, więc o co Ci chodzi? Zresztą, od tego są raporty a nie posty. Szkoda, że z regulaminu zniknęło magiczne "bawienie się w moderatora", bo bym zabawił się w dawanie warna za zupełnie zbędny post ;> . Co do gier na komórkę, to mnie najbardziej wciągały zawsze te najprostsze. Od Gameloftu Domino Fever i Platinum Mahjongg są absolutnymi faworytami, dzięki nim przetrwałem przez wszystkie nudne lekcje w szkole :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 KingKong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Co do gier na telefon : Kolega zagrywa na swojej Omnii w którąś część anno - mówił, że jest świetna. Ja mogę polecić Puzzle Questa (chociaż nudzi się na telefonie szybciej niż na kompie) Darkness of Soul / Soul of Darkness ? (Nie pamiętam dokładnie tytułu - podróbka Castlevanii z GBA na telefony od gameloftu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Infernal Gate, taka doomopodobna gra w pseudo 3d, ze ścigałek nfs undercover no i wszelkie tetrisy, pacmany, arkanoidy i pokery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 gish wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Co do gier na telefon : Kolega zagrywa na swojej Omnii w którąś część anno - mówił, że jest świetna. Ja mogę polecić Puzzle Questa (chociaż nudzi się na telefonie szybciej niż na kompie) Darkness of Soul / Soul of Darkness ? (Nie pamiętam dokładnie tytułu - podróbka Castlevanii z GBA na telefony od gameloftu) Soul of Darkness jest prawidłowe, też fajna gra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Future Force Redux - jest za darmo, a lepsza od wielu płatnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Gish i Soul Of Darkness. To drugie wciągnęło mnie na długie godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi