Nikas Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 have fun na planecie na której żyją miliardy miliardów ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 ewolucja specjalnie zrobiła tak by nie było przeludnienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ewolucja zrobila tak, bo kiedys (i teraz tez) w atmosferze nie bylo krzemu, tylko dwutlenek wegla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Człowiek, o ile dobrze pamiętam, wykorzystuje ok. 13% swojego mózgu. To co by się działo gdybyśmy wykorzystywali nawet 20%? Nie mówiąc o 100%. Mogli byśmy niemal wszystko: Nie jeść, nie pić, nieśmiertelność (albo długowieczność), teleportacja, projekcje astralne (chodź to podobno jest możliwe nawet przy naszych 13%), czytanie w myślach, latanie... ach... Hahahahahahaha xDDDDDDDDDDD . może magia to właśnie zdolność do tworzenia zbiegów okoliczności? Magia to to co robi Coperfield w telewizji. ewolucja specjalnie zrobiła tak by nie było przeludnienia? Jakby wszyscy byli nieśmiertelni to nie musieliby się rozmnażać = nie byłoby przeludnienia. Uwaga Zeus robi burzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Gdyby ludzie byliby nieśmiertelni życie nie miałoby znaczenia. Ja to widzę tak, że nikomu by się nic nie chciało, bo miałby nieograniczenie wiele czasu. Teraz, jak ktoś chce coś osiągnąć to musi się spieszyć - ma motywację. Nie narzekam na śmierć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 ale fajnie by było jakby jedni nieśmiertelni byli a drudzy nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Jednakowoz wolalbym, zebym to ja, a nie ty, byl niesmiertelny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 A ja uważam nieśmiertelność za rzecz gorszą od śmierci. Umierają wszyscy twoi znajomi, masz problemy ze znalezieniem nowych bo czasy się szybko zmieniają, nudzisz się i męczysz przez wieczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Trzeba by żyć i tak i tak, żeby wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Hm, chyba masz racje. Troche boje sie smierci, ale tej przedwczesnej. Pewnie dlatego mowie, ze niesmiertelnosc jest lepsza :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Człowiek, o ile dobrze pamiętam, wykorzystuje ok. 13% swojego mózgu. To co by się działo gdybyśmy wykorzystywali nawet 20%? Nie mówiąc o 100%. Mogli byśmy niemal wszystko: Nie jeść, nie pić, nieśmiertelność (albo długowieczność), teleportacja, projekcje astralne (chodź to podobno jest możliwe nawet przy naszych 13%), czytanie w myślach, latanie... ach... 13% na raz. Ogólnie używamy np. w ciągu tygodnia całe możliwości mózgu. Przykładowo malując obraz wykorzystujesz 15%(wyobraźnia, ruchy rękami itp) a gdy jesz mniej więcej to 9%, ale gdyby bez przerwy wykorzystywalibyśmy 100% to musielibyśmy oddychać 10 razy szybciej i żylibyśmy 10 razy krócej(a i jeszcze krew też musiałaby buzować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 a tam nie chce mi sie czytać już za dużo napisaliście od mojej ostatniej wizyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 no fajnie by być nieśmiertelnym szczególnie jak złapał by nas jakiś psychopata i pokroił na kawałki, ahhh ten wieczny ból oj seby, seby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Przeszloby po jakichs 2 miesiacach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 ewentualnie 3 jeśli duże obrażenia(nieśmiertelność nie eliminuje regeneracji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Chodzilo mi o bol, nie o regeneracje tkanek (przeciez reka nie odrasta po 2-3 miesiacach). No i pomyslalem se, ze niezniszczalnosc jest lepsza od niesmiertelnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Niezniszczalność to NIE nieśmiertelność. Krótko mówiąc, nie umierasz ze starości, ale jak cie pan psychopata pokroi to dedasz :<<< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Mowisz o niezniszczalnosci, czy niesmiertelnosci? Pierwsze - mozna umrzec tylko ze starosci. Drugie - w ogole nie mozna umrzec, nawet, jak cie posiekaja w drobny mak. Dlatego mowie, ze niezniszczalnosc lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 e tam, ja umieram po 40 i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 e tam, swiat jest za duzy, i jest za duzo na nim kobiet zeby niesmiertelnosc miala sie kiedykolwiek znudzic. jak to bylo w 'uczniowskiej balandze' ja z roku na rok coraz starszy a one zawsze w tym samym wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ludzie to jednak stadne zwierzęta, zawsze w grupie a jak nie to mają coś co nazywają samotnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Homo est animal sociale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 po francusku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Temat nazywa sie 'Klub Odkrywcow'. A jesli odkrywasz cos, o czym wiedzial juz Arystoteles, to cos jest nie tak. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 to to arystotelesa? sory, widać jestem mu bliski jak wpadłem na to samo co on XD E: muczek, ale ty lubisz krowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 po francusku? facepalm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Jak już cytować Arystotelesa, to może po grecku zamiast łaciny, co? ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ja to mam z ksiazki, wiec sie nie czepiac prosze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 łacina jest ######sta, ostatnio prof od chemii "Jezus" przytoczył nam takie zdanie: "clava curva pea vinco" i "curva see ie"(czy jakoś tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 curva no super ekstra, brzmi jak ku*wa, to takie podniecające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi