Easeful Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Jesteś bot'em który napisał tak, by mi pokazać, że moja teoria(czyli i ta twoja) jest nieprawdziwa i że nie tylko ja tak uważam . Nieprawda to ty nim jesteś :P @Easeful: za duzo internetu i gier chyba. Ty też I wracając do magii. A ty bocie próbojesz zmienić temat, żebym zapomniał o tym że botem jesteś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 :D Ja zmieniam temat, by się dowiedzieć coś na temat magii :P bocie ty jeden :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Z innej beczki- stań przed lustrem i podnieś prawą rękę. A teraz w wyobraxni przenieś się do Twojego drugiego 'JA' w lustrze. Którą rękę podnosisz? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Lewą.. . Chodzi o coś takiego, że gdy my coś widzimy, to dla innych to samo może wyglądać w ogóle inaczej(?)[''wyglądać" to tylko przykład] <-- o to chodzi :D I nie zmieniaj tematu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Easeful, ja nie mam stalego Internetu, a najnowsza gra, ktora poszlaby na moim kompie, pochodzi z 2006 r. (i nie jest internetowa). Rabbcio - mam dosc czesto taka sytuacje, ze czasami znajduje wyraz, ktorego nie rozumiem, a najwyzej miesiac potem dowiaduje sie przez przypadek jego znaczenia. Magia? Nie, zbieg okolicznosci. alwin - prawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Lol . ty wyraz.. a ja pełno przypadków :D np. potrzebna była kasa, a tydzień potem wujkowie chrzestni przyjechali(pierwszy raz od komunii :D) i dali mi 300 zł. następny przykład. spodobała mi się laska jedna w szkole. Poszedłem do szkoły na sztukę i pani dowiedziała się, że na basie gram i mnie do zespołu na konurs wzieła. Okazało się, że ta laska też jest w tym zespole.. . I takich "przypadków" jest setki.. :/ Dalej uważasz, że "zbieg okoliczności"? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Jeden wyraz - tak. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Eee.? "Jeden wyraz - tak. =P" Nie liczyłem na taką odpowiedź :D A co zemną? :D zbieg okoliczności? #edit Czekaj, czekaj.. zczaiłem :D Ale to nie może być zbieg okoliczności .. :P Sam spróbuj.. jak coś chcesz, to powiedz to sobie w myślach :D i uwierz, że mówisz do kogoś kto ma "wyższą" władzę niż ty ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Tym co to twierdzą, że żyją w filmie polecam Truman Show. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Wielu ludzi jest zbiegiem okolicznosci :) Nie wierze w magie ani horoskopy. A poza tym - cos bylo do zczajania? E: od 9 miesiecy prosze o wakacje i jakos musze wciaz chodzic do szkoly, nie wiesz dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Nie zrozumiałem zdania :D Ale bw. Pisze tylko "spróbuj" Zobaczymy czy ci się uda "Uwierz w to!" :D #edit. Wakacje to akurat... Ale.. . Tam na południu chyba.. Mają powódź i mają wolne. Może to przez ciebie? :D Spełniło się, ale nie do końca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Ale tam maja krociutkie ferie, podczas ktorych musza sprzatac, wiec troche nie za bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Ale mają :D Spełniło się? Spełniło :D Spróbuj czegoś innego. I czegoś mniej globalnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Zeby biale bylo biale, a pilka okragla. Moze byc? to taka mala ironiczna wypowiedz, ze nawet nie bede probowal, w zabobony nie wierze i nie zamierzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Zabobonami nazywasz coś w co nie wierzysz. Nie wierzysz w coś bo uważasz, że to zabobony. . I koniec logiki. Nie spróbujesz to nic nie osiągniesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 To moze w inny sposob: dlaczego ludzie pracuja? Przeciez mogliby wszystko wyczarowac i zycie byloby fajne. Ale nie. Ludzie musza pracowac, bo magia nie istnieje. Tzn. ja twierdze, ze magia nie istnieje, to jest tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Nie o taką magię chodzi. Chodzi o zmiane wydarzeń na które człowiek nie ma władzy.. tzw. "zbiegi okoliczności". . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Muuczek@ To że w coś nie wierzysz nie znaczy że tego nie ma! Ja tam wierze w magię, ale moja siora interesuje się Ezoteryką i tyle tego ma: Książki, karty do tarota świece nie świece, runy i inne duperele. Ciągle piszę sobie jakieś zdania które mają je motywować i ona mówi że to działa ale ja nie widze zmian (tutaj to u niej działa bardziej efekt placebo) Więc w magię wierze ale nie w tak banalny sposób. I wierze nawet w tak o, kule ognia tyle że wierze że może być ona wywołana za pomocą woli, jednak oparta o właściwości fizyczne/chemiczne. No ale pomyślcie: Człowiek, o ile dobrze pamiętam, wykorzystuje ok. 13% swojego mózgu. To co by się działo gdybyśmy wykorzystywali nawet 20%? Nie mówiąc o 100%. Mogli byśmy niemal wszystko: Nie jeść, nie pić, nieśmiertelność (albo długowieczność), teleportacja, projekcje astralne (chodź to podobno jest możliwe nawet przy naszych 13%), czytanie w myślach, latanie... ach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Wiem, ze jesli w cos nie wierze, to nie znaczy, ze tego nie ma. To trzeba przyjmowac jako 'relative' do obiektu Ja. Slyszalem, ze czlowiek jest w stanie wykorzystac tylko 10% mozgu. Gdybysmy mogli uzywac 100%, nie znaczy, ze moglibysmy nic nie jesc/pic, poniewaz to jest zalezne od calego organizmu, nie od mozgu. Tak samo z teleportacja, ona nie jest mozliwa bez zakrzywienia czasoprzestrzeni. Latanie nie jest mozliwe ze wzgledu na mase czlowieka. Dlugowiecznosci, projekcjom astralnym i czytaniu w myslach nie moge powiedziec 'Nie', gdyz nie ma niezbitych dowodow, ze nie jest/nie bedzie to mozliwe (a przynajmniej takich dowodow nie znam). Mowie jednak 'Nie', poniewaz to dla mnie jest irracjonalne. To jest moje stanowisko w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Latanie może mogło by być możliwe, zaburzenia grawitacji czy coś takiego. Z resztą już teraz się czyta że to jakiś hindus od kilkudziesięciu lat nic nie jadł, nie pił, a to goście latają nad chodnikiem. A to że jakiś koleś z przyszłości... dużo takich pierdółek jest więc wierze że to możliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Niby jak mozg moglby powodowac zaburzenia grawitacji? Do tego na bardzo malym obszarze na jednym czlowieku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 A może magia to właśnie zdolność do tworzenia zbiegów okoliczności? Przecież nikt nie wierzy w Harry'ego Pottera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 A może magia to właśnie zdolność do tworzenia zbiegów okoliczności? O własnie o to mi chodzło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Jesli tak, to... i tak w to nie wierze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Mnie też zastanawiało jak jest po drugiej stronie? Tzn. Jak jest jak się umrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Cytujac 'Harry'ego Pottera': 'Nie wiem... Nigdy nie umieralem...' xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Po śmierci idzie się do nieba albo, jak wy, do piekła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Nie ma co, glebokie stwierdzenie. I jakze dosadne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Muczek@ No w końcu to Japanstache, czego się spodziewałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Po co jest śmierć? Gdyby nie miała znaczenia bylibyśmy nieśmiertelni, ewolucja zamieniłaby węgiel na krzem(według naukowców to możliwe i sądzą że bylibyśmy niezniszczalni), a stare zużyte komórki byłyby wymieniane na nowe, starzenie by nie postępowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi