Morro Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja widzę czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja widzę inny, nie wiem co to za kolor. EDIT: Oto co mniej więcej widzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zamknijcie oczy! Co widzicie? Jaki kolor? Zawsze chciałem zobaczyć kolor (tylko od pół roku, ale zawsze :D), który nie istnieje. W sensie, że nie potwierdzono istnienia tego koloru i nie ma żadnej nazwy. Teraz zobaczyłem taki! Takie są moje przemyślenia od niedawna. widze kiedy patrzę(przez zamknięte oczy) na światło######## ######## o taki kolor (#320000) gdy na mhrooook to widze czarny z rysunkami wyobraźni. ja chciałbym zobaczyć co widzi ktoś kto stracił oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zamknijcie oczy! Co widzicie? Jaki kolor? Zawsze chciałem zobaczyć kolor (tylko od pół roku, ale zawsze :D), który nie istnieje. W sensie, że nie potwierdzono istnienia tego koloru i nie ma żadnej nazwy. Teraz zobaczyłem taki! Takie są moje przemyślenia od niedawna.W zależności od natężenia światła - od czarnego do koloru powiek. Czasem błękitne neony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Zawsze chciałem zobaczyć kolor (tylko od pół roku, ale zawsze :D ), który nie istnieje Jak nie istnieje, to go nie zobaczysz -___- . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ja potrafię się skupić na tyle, żeby po zamknięciu oczu wytwarzać te "neony" w dowolnym kolorze, zrobić wybrany przezemnie kolor tła i wzorki. Czasami jeszcze je przed oczyma widze kiedy oczy otworze. Ten kolor to nie jest czarny to pustka. Ale za dużo by wyjaśniać a i tak ktoś by mnie zjechał. BTW- wiele spośród widzialnych przeze mnei rzeczy przypomina wzory jak z perskich dywanów, mówiąc najprościej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Zamknijcie oczy! Co widzicie? Jaki kolor? Zawsze chciałem zobaczyć kolor (tylko od pół roku, ale zawsze :D), który nie istnieje. W sensie, że nie potwierdzono istnienia tego koloru i nie ma żadnej nazwy. Teraz zobaczyłem taki! Takie są moje przemyślenia od niedawna. Nie możemy sobie wkręcić, że widzimy nowy kolor bo widzimy już całą paletę kolorów powstających ze światła widzialnego (np. dziennego), no chyba że chodzi o jakiś sraczkowaty... Nasze oczy widzą takie kolory, które powstają z rozczepienia światła białego i ew. ich zmieszania. Zaświećcie sobie czymś mocnym po oczach i otwierajcie i zamykajcie na przemian, będą takie wzorki, że hoho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Chciałbym wiedzieć, jaki kolor ma pustka. Nawet kosmos ma kolor, a to przez rozpraszanie światła gwiazd o śladowe ilości cząsteczek zawieszone w przestrzeni kosmicznej. Albo takie coś, przyciskajcie mocno nadgarstkami zamknięte oczy (ale bez przesady) i poczekajcie parę sekund. Będą BARDZO fajne wzorki. Następnie otwórzcie oczy. Też fajny efekt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi