Rabbcio Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Mam pytanie. Jak uzyskać zgodę na zoorganizowanie konkursu i co z nagrodą? Nagroda wyznaczana jest przez admina? Jak uzyskać uczestników? itd. #offtop Nie mam pojęcia czy to odpowiedni dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 ale o so chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Jak uzyskać zgodę na zoorganizowanie konkursu i co z nagrodą? Nagroda wyznaczana jest przez admina? Jak uzyskać uczestników? itd. O to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 O założenie tematu w dziale Arena. Piszesz PMa do admina/moda, nagrody sam organizujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 czasami zdarzało się że jak konkurs był ciekawy to admini obniżali warny zwycięzcy i przydał by się konkurs bo ostatni był 23.10.2009 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Właśnie o coś takiego mi chodziło, by jakoś go rozwinąć. By stał się konkursem na całe forum. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 to zrobisz ten konkurs :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Wysłałem PW do Ranmusa. Nie odpisuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 napisz do platyny/woocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Napisałem do Woock'a :P #edit Woock też nie odpisuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Nie licz, że ci odpiszą po 2 minutach. Ludzie mają inne zajęcia w sobotnie wieczory niż siedzenie na forum i sprawdzanie wiadomości :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Jeżeli są online, to mogą przeczytać i odpisać :P Nie widzę problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 zwróć uwagę na to, że to, że są online, nie znaczy, że w tej chwili przeglądają forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 To może być racja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Dostałem pozwolenie od gnysk'a. Przy czym odrazu mi powiedział, że nie mam co liczyć na nagrdy :\ Kolejne pytanie: Jak mam znaleść ludzi do udziału w konkursie? ## Sorki za double post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Yyy... Sami sie nie znajda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ok, ok. Mniejwięcej czaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Jeśli powiesz co to za konkurs, to może się znajdą. możesz np zrobić komuś userbara xD taki odjechany w deske. Ja mogę takiego zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Konkurs na najciekawszą grę typu Tower Defence :P A jeżeli chcesz jakiś konkurs zrobić, wystarczy, ze napiszesz na pw do amina/moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 To może zapostuj temat z konkursem i jego regulaminem w dziale Arena w końcu, a nie tutaj go opisujesz. A co do tych PW, to jest o tym zresztą napisane w dziale Arena, a dokładniej to tu: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=8898 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Tak wszyscy czekają? :D Zaraz, zaraz. Czasu nie miałem :P # Jeszcze jedno. Kto zgłasza się na Jury? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi