MXQ Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 u mnie brak takiego problemu, gra się nadal przyjemnie i oczekuje na rozwój gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Mouse Event for Glob Left Pressed for object cursor_obj: Error in code at line 1: if distance_to_point(mouse_x,mouse_y) < 64 and global.mouse_field = "map" ^ at position 55: Unknown variable mouse_field I jeszcze ta rozdzielczość :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Co do rozdzielczości, to polecam zrobić fullscreen i skalowanie, żeby każdy miał dobrze :P Fajna gra i ogólnie żadnych błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Co do tego błędu to ja go nigdy nie miałem i nie mogę dojść jak go wywołaliście. Moglibyście napisać kiedy on występuje? Co do skalowania to raczej nie będzie, chyba że przepiszę projekt na C#. Myślicie, że projekt jest tego wart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 to już prawie wersja finalna więc myślę że byłoby zbyt dużo zachodu z przepisaniem na C# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 No właśnie. Chyba że sobie zrobie w ramach treningu port na C#, ale nawet jeśli, to chyba najpierw skończę w GM-ie. Przy okazji powiem, że kolejne wersje będą już niedługo, bo już prawie wszystko jest zrobione, chciałbym tylko znaleźć i wyeliminować wszystkie błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-800 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Czesc, wczoraj sciagnalem twoja gre i nie moglem sie od niej oderwac, pomimo ze pomysl budowania miasta jest stary jak swiat zrobiles ta gre wspaniale. Jedyny minusik to moze to ze nie ma takich "smaczków" typu fale na morzu, przelatujace stado gesi, zmieniajaca sie mapa wraz z przybywajacym zanieczyszczeniem. Jest tez kilka bugów, na przyklad nie moge zburzyc gazociagu. A tak pomiedzy nami to tak naprawde nie byl on potrzebny, za to mogles dac wydobycie ropy. Mozna by tez dodac jakis soundtrack, ale jak narazie to gra sie naprawde "super"! Czekam z niecierpliwoscia na kolejna wersje gry!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Mi działa. Gra wygląda na rozbudowaną, choć w rzeczy samej jak się okazuje jest bardzo prosta. Nie lubię tycoonów więc nie przykuła mnie na długo. Plus za grafikę - bardzo przyjemna dla oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 mi źle czyta pozycje myszy, chyba przez rozdzielczość, w związku z czym nie pogram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radko147 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 U mnie nic nie da się kliknąć na tej mapce, oprócz tego jak trzymam gdzieś myszkę, to zaznaczam miejsce o 1 kratkę w lewo. Oprócz tego nie działa zielony guzik ani żadna funkcja (tzw. zalesianie, osuszanie). Na razie wstrzymam się z oceną, bo bardzo chciałbym najpierw zagrać <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi