siwy Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 na tamtej stronie so drzewka pod kątem a mi są potrzebne z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Pieter6, ale on nie jest zwrócony do góry/prawo, powinien trzymać tak broń (i kawałek zbroi XD) Chodzi mi aby cała postać wraz z bronią była obrócona, a nie tylko głowa i tłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Athun Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Jakby ktos potrzebowal osoby ktora moze robic bronie i jakies inne grafiki to moze sie do mnie zglosic... gg:1475711 dam jakies prace... Niewiem czy sa dobre czy slabe... Nieznam waszego poziomu. Ale i tak dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Szukam grafika do strategii. Potrzebne mi są : jednostki wojskowe, budynki, drzewa, trawa, kopalnie itd. Więcej na: email: solmi@interia.pl albo GG: 1830791 Pomoże mi z tym ktoś? Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Szukam grafika do Gry gta 3d potrzebuje postać (SDJ) kto mi pomoże dam go w creditach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Poszukuje tileset-ów krzaczka i płotek, ewentualnie może być też drzewko no i chmurki. Do gry platformowej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 masz sobie przerob :P - kszaczek bez skojażen XD - drugi - brzuska - chmurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Szukam grafika do Gry gta 3d potrzebuje postać (SDJ) kto mi pomoże dam go w creditach A mi ktoś pomoże?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 masz sobie przerob :P dzięki, jeszcze tylko krzaczek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 A co zemną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 w poprzednim poscie dalem juz 2 krzaczki i drzewko :P moz jeszce chmurke zrobie elvis ty chcesz grafike 3D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Ejj oszukujesz :P przedtem tego nie było :) ale wielkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ma ktoś te drzewka cze nie? Bardzo są mi potrzerne rozmiar 512x512 od góry jak byktoś mógł to inne elemęty przyrody pasujące do drzew kto pomoże dam go w creditach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Szukam grafika do Gry gta 3d potrzebuje postać (SDJ) kto mi pomoże dam go w creditach Elivs to znowu twój kawał? 1.Nie wieże że potrafisz na tyle gm aby zrobić gta 3d. 2. Raczej trudno znaleźć orginalne modele z gry. 3. Z takimi modelami gra zobina w gm nie będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 A właśnie umiem tylko potrzebuje Gostka 3d nie musi być podobny ale żeby był 3d. Ja umiem zrobić postać 3d ale jabym chciał Lepszą Wieć kto mi pomoże PS:Nie piszcie że nie umiem zrobić gta 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Poszukuję animacji dymu najlepiej białego, takiego jak z dezedorantu. Mam nadzieję ,że wiecie o co mi chodzi. Z góry wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Policy Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Szukam grafika do wykonania postaci 32 x 32 oczywiście mają one być od góry. Postaci najlepiej aby było 10. Poszukuje także osoby która zrobi mi części do tuningu do 23 samochodów. Ale o tym na gg 6409735. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 @lolek: takich rzeczy nie robi się animacją, tylko za pomocą Particle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 ja szukam dobrego grafika i animatora w jednym który by mógł mi pomógł dokończyć grę od strony graficznej ale tak by wszystko pasowało do siebie oto przykład kościotrupa potrzebuję by ktoś dorobił resztę animacji jak np. atak itp. Oraz dorobił innych wrogów co do tego jakiego typu to mają być wrogowie to ja już mam zaplanowanie więc jedynie potrzebuje kogoś kto by mi ich narysował i dokończył animacje W mniej więcej tym samym stylu by się nie wyróżniali jakby co piszcie na gg które jest w moim profilu Ps. Fotka specjalnie była sformatowana na gorszą jakości by mniej zajmowała XP Edit: Ważna informacja gra do której potrzebuje sprite to platformówka 2D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanuke Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam szukam grafika do wspolpracy w tworzeniu strategi ! W teamie jest juz jeden grafik i programista ! Od grafika wymagam by umial stworzyc menu gry i różne tego typu obiekty np pasek stanu surowców itp ,itd Strona w tworzeniu : f3ttish.go.pl Kontakt : GG-2652086 !Czesto niewidoczny . Zainteresowanym podesle wszystkie mozliwe probki tej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Szukam grafika do mojej gry PingPong 2007. Chętnych proszę o zgłaszanie się przez PM, albo na mój mail kozminek@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja nadal szukam grafika do gry w stylu kurki wodnej bo marcinzzz93 nie wywiązał się z zadania(czekam już ponad miesiąc chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 A do mnie się ktoś zgłosi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Ja bym chciał Background dżungli do platformówki :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 ludzie wbijać Tutaj nie widziałem więcej linków ze spritami. Jak znajdziecie linka do jakiś titlesów dajcie znać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 siemka!szukam grafika ktury zrobi mi jakies sportowe sprity do gry (same ludziki)narazie potrzebuje 2 rodzaje ludzikow jednego co biega a drugiego(moze byc ten sam tylko z innymi kolorami)tylko ze jeszcze skakac musi reszte na GG 8837015 oczywiscie osoba zostanie nagrodzona tym ze zotanie umieszczona w creditsach!!ta osoba ktura zrobi sprity mile widziana przy pomocy w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No i kolejna prośba o grafikę. :) Takiego szkieleta który wygląda jak we flashu (ale nie jest we flashu). Zrzut izometryczny. Aha. I jeszcze coś. Ten szkielet mógłby być w czerwonej chuście na głowie? I na nim szczątki czarnej skórzanej zbroi. Animacja chodzenia. I z małym, zardzewiałym mieczem (prostym). H.E.L.P! Nikas, a te ludziki to murzynki? Mają mieć zarysy twarzy? Jakiej wielkości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 EDIT: projekt odwolany juz nie szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A ja dla odmiany robie grę i chce całą grafe sam zrobić ale chce umieścić postaci ena stronie więc chciałby aby mi ktoś gdu mu pokaże narysował mi je w takim stylu jak np. mario i luigi tutaj: http://www.nlgaming.com/games/1690/051303_...luigi_art-2.jpg (tylko nie musi być taki duży :) [no i oczywiście chodziło mi tu o to, że narysowani w takiej pozycji, a nie o styl rysowania chociaż nie jest zły i mógłby być]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 potrzebuję grafiki (najlepiej .gif) Ninji: Yina i Yanga, grafika ozdobna (drzewka, krzaczki) i wrogowie (ninje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi