Micanser Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Kurde, Tymon, toi chyba 4 miejsce gdzie chwalisz się glutem. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Tytuł:MagicAge Gatunek: Real-Time Strategy Opis: RTS, w stylu C&C, 2D, 2 strony konfliktu po 12 misji. Download: wciąż jej nie ma Autorzy:TeoTN, i wszyscy, którzy będą pomagać Programowanie: Teo!TN Fabuła: Teo!TN Grafika: Poszukiwany/Poszukiwana Muzyka: Internet MagicAge czyli jak z MMORPG-a zrobić RPG-a, a z niego RTS-a. Premiera nadchodzi wielkimi krokami, obecnie trwa okres promocji oraz nabywania grafików. I tu jest problem. Kto podejmie się tworzenia grafik dla RTS-a w stylu C&C??? (Potrzebne jednostki piechoty, lotnictwa oraz wozów, nie pogardzę budynkami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Poszukuję grafika do RPG. Głównie chodzi o świat (drzewa, krzaki itp.), ale także o grafiki monsterów, roślin, itd. Nie jestem wymagający, więc nie musi być to dobry grafik, byle grafa była przyzwoita. :P Może jakoś będę mógł się zrewanżować. :] Zainteresowanych proszę o kontakt: GG: 1830791 lub email: solmi@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Robię ostatnio wypasioną grę platformową, i chce mieć do tego wypasioną grafikę, a mianowicie: No jakieś fajne platformy :P Jakieś fajne krzaczki i drzewka Ściany (no też fajne, no bo co :P ) Fajne background'y :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Poszukuje: -Efektywnych widoków czarów z góry. -Płomieni którymi atakują smoki ale żeby były różnego koloru pasowały by mi kolory: czerwony, niebieski, szary i złoty. PS. Nie chce obrazków zrobionych w paincie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 tutaj masz jeden czar (oczywiscie w paincie robione XD) a tu niebieski ogien: XD noi sie mrowka i krasnoludkiem pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Poszukuję animowanej grafiki do gry podobnej do kurki wodnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Te linearty suxorz, Tymonie, ale o tym już ci mówiłem. Teraz czas na pochwały: "Sunshine" i "Boy with flower" wymiatają! Chociaż ten chłopek mógłby mieć jeszcze mniej mangusowy wyraz twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Bo Ty gustujesz w grafice bardziej "real" niż manga, anime etc.. Ale nie bój. Następna praca będzie pod Twoje gusta, już mam szkic na kartce. :3 Przy okazji kilka śmieci (niektóre pokazywałem): Ślimak jest na podstawie pracy ZZZkodi'ego. Smoczek na linie Vital'a - oczywiście mój to generalny remake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 @Szymek zawsze moglbys poprosic mnie na gg napisz co i jak to ja ci zrobie :) postaram sie zeby ladnie bylo pozatym teraz nie rysuje jak kiedys :P @Tymon ty to masz talent :) nie chcialbys zobaczyc moich pierwszych prac mowie ci to :P ostatnio tez mi coraz lepsza grafika wychodzi bo trenowalem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Jaki tam talent. Nasheer już mówił: "5% iskry bożej, a reszta to ciężka praca" . Mogę to potwierdzić pokazując moje pierwsze prace. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 czy ma ktoś ładne drzewa od góry rozmiar 128x128 najlepiej kilka gatunków kontakt GG 4402734 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Jaki tam talent. Nasheer już mówił: "5% iskry bożej, a reszta to ciężka praca" . Mogę to potwierdzić pokazując moje pierwsze prace. ;3 A z checia zobacze twoje pierwsze prace :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Szukam grafika do strategii. Potrzebne mi są : jednostki wojskowe, budynki, drzewa, trawa, kopalnie itd. Więcej na: email: solmi@interia.pl albo GG: 1830791 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Hej spełni ktoś moją prośbe ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Hej spełni ktoś moją prośbe ?? :P Ok. Tu masz ścianę mojego autorstwa: xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Nie szukam grafia aby robił mi całą grafike do gry, chce aby tylko przerobił kilka grafik, między innymi chce aby narysował tego gościa jak patrzy w inną strone (góra/prawo). Każda osoba która pomoże będzie w twórcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 no nie wiem czy to wygląda tak jak by patrzył w górę ale na pewno patrzy w prawo (nasze prawo :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 CHodzi mi o coś takiego; Tak jest teraz A ja chce tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 http://reinerstileset.4players.de/englisch.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Micanser: Tego raczej w tej graficce nie zrobisz, bo to 2D i będzie wyglądał jakby po prostu się plerami do ciebie odwrócił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 czy ktoś ma takie dzrewka dardzo są mi potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 http://reinerstileset.4players.de/englisch.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Elvis, naucz się czytać, ja nie chciałem linku do tej strony. Micanser: Tego raczej w tej graficce nie zrobisz, bo to 2D i będzie wyglądał jakby po prostu się plerami do ciebie odwrócił xD Da się, jak widze chyba sam będe musiał się pomęczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 dobrze ale ja to podaje dla "SIWY" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ale przedtem dałeś link po moim poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 potrzebuję ozdóbek z widokiem od góry, np. krzaczki, kwiatki, krzesło, mech... itp...... itd...... C.E.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Wejdz sobie na http://reinerstileset.4players.de/englisch.htm Jeszcze jeden taki post i warn ;] Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 mincaser to proste zaraz ci to zrobie xD EDIT: ciężko idzie ale zaraz skończe :P EDIT 2: kurcze zrobiłem już prawie wszystko oprócz 1 nogi ;/ troche mi nie wychodzi ;/ EDIT 3: takie dziadostwo ;/ mam nadzieje że ktoś ci dorysuje nogę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi