Markos Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Szukam czlowieka ktory zrobilby ogryzke w grafice wektorowej! Mam zdjecie ogryzki wystarczy przerobic KONTAKT na GG (nawet jak bede na niedostepny pisac) 3691754 z gory dzieki!!!! EDIT: Juz do ogryzki sam dalem jakotako rade ale i tak sie zglaszac moze sie inna robota znajdziee :D (przypominam tylko grafika wektorowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Pilnie szukam grafika do mojej gry Soul, chcę aby zrobił lepszą grafike postaci i npc. Przyjmę kazdą pomoc, jeśli ktoś chce pomóc, niech napisze do mnie prywatną wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy22 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Poszukuje budynków widzianych z góry.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajperu Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Witam, tworzę grę rpg, która będzie się opierała swoimi zasadami na znanej grze arpg Gothic. Sprite'y postaci i przedmiotów tworzę sam, natomiast potrzebuję kogoś kto zechce ze mną współpracować i współtworzyć grę, tworząc backgroundy, chcę bowiem by gra była ładna i każda mapa była wyjątkowa, a lokacje nie były budowane ze sprite'owych 'klocków' Proszę się zgłaszać :D Mój numer gg: 6375524 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Poszukuje grafiki z gta 1 / 2 (samochhodzy mam) kto posiada niech pokaże tu bądź prześle na wolfo1@o2.pl <<nie potrzebuje narazie>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam, tworzę grę rpg, która będzie się opierała swoimi zasadami na znanej grze arpg Gothic. Sprite'y postaci i przedmiotów tworzę sam, natomiast potrzebuję kogoś kto zechce ze mną współpracować i współtworzyć grę, tworząc backgroundy, chcę bowiem by gra była ładna i każda mapa była wyjątkowa, a lokacje nie były budowane ze sprite'owych 'klocków' Proszę się zgłaszać :D Mój numer gg: 6375524 Proszę. Nie wiem czy się przyda ale możesz użyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Bardzo potrzebuję animacji ludzika z GTA2, a nie mogę nigdzie znaleźć! Bardzo proszę o pomoc...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Czytaj FAQ: 13. Jak zrobić poruszanie się bohatera w stylu pierwszych części GTA? Tworzymy animację obracającego się ludzika (można do tego użyć opcji 'Animation->Roation sequence' w 'Edit sprite'). Następnie tworzymy odpowiedni obiekt i w "step" wpisujemy mu: kod: image_single = direction * image_number/360; if (keyboard_check(vk_left)) direction+=5; if (keyboard_check(vk_right)) direction-=5; if (keyboard_check(vk_up) ) speed=3 if (keyboard_check_released(vk_up)) speed=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 On chciał chyba sprite a nie kod :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Tak, chciałem sprite. Zaznaczyłem go w kolejnym poście, ale jakiś "moderator", który nie wie jak należy moderować usunął mój post... Ten też pewnie usunie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Czytałeś to co ci dałem? ;) Tworzymy animację obracającego się ludzika (można do tego użyć opcji 'Animation->Roation sequence' w 'Edit sprite'). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Ale jemu chodzi o sprita z GTA z animacją chodzenia a nie obracanie, nie jest tak łatwo zrobić dobrze wyglądającego gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Nie rozumieszz pytania...(A może ja je źle sformułowałem?) Potrzebuję pliku *.GIF!! Pliku animacji...Łapiesz?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 To nie jest z GTA 2 ale chyba lepsze http://img217.imageshack.us/img217/8586/gt...ritesv114vh.png drugi lub trzeci obrazek po szukaniu w googlach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 :thumbsup: Dzięki Najważniejsze jest, że mam widok z góry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Hehe, GTA 3 i ustawiony widok z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Nasza grupa (HLGS) szuka grafika potrzebny od zaraz, ponieważ play zlecił nam grę a my grafiki ani grafika niemamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Nasza grupa (HLGS) szuka grafika potrzebny od zaraz, ponieważ play zlecił nam grę a my grafiki ani grafika niemamy. To zróbcie im roguelike'a czy jakiegoś Mud'a. Nie rozumiem, macie ekipę bez grafika? Żarty i cuda panie. Jak ktoś się do was zgłasza żeby zrobić grę to musi być pełna, doświadczona ekipa, a tak to tylko ich pogrążycie w głębszym bagnie niż ten na którym teraz siedzą ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dziadek dobrze gada, ale trochę nie na temat ;) Poza tym. Ci z Play pokazali nam jacy są profrszionalni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Proszę. Nie wiem czy się przyda ale możesz użyć ;) Miło że wspomniałeś że to Tibijska woda (na 99.99% mam racje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 No na prawdę miło bo chyba jednak nie -_- Woda w Tibii wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Szukałem grafiki mikołaja ale nie znalazłem nic. :( Jeśli może mi ktoś pomóc to proszę o grafike mikołaja chodzącego w lewo i w prawo.I żeby ruszał nogami i rękami :D Prosze o szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Witam Poszukuje grafiki. Chodzi o Samochód wyścigowy... taki z forumły 1. jeśli ktoś by mógł pomódz był bym bardzo wdzięczny. Oto schemat jaki najlepiej miał by być obrazek. http://img490.imageshack.us/img490/8705/no...pabitowapl3.png Dziekuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Cześć!Czy ma ktoś może linki do stron z grafikami soul reaver sprite'ami czy coś podobnego.Mogą być też strony z tilesetami nie koniecznie z gry.Z góry dzięki.Tylko sorry że sworzył nie potrzebnie topic <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Elo kolesie.Mam do was prośbę może ma ktoś link lub mógłby narysować postacie z soul reavera(jak ktoś zna).Byłbym bardzo wdzięczny i zamieścił bym w creditsach.[grafiki mają być do platworówki!] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Soul R..... jedyne co mi się udało znaleźć LINK a co do formuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 mam wszystkie grafiki do gta2, kto co chce to gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 mam wszystkie grafiki do gta2, kto co chce to gadać Oh, my też jej mamy prosto z uploadera Cobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 to trzeba było napisać tamtemu co o to pytał a nie wzdychać po mojej wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 No na prawdę miło bo chyba jednak nie -_- Woda w Tibii wygląda tak: TERAZ nie jestem pewien ale to jest raczej stara woda tibijska a tamto jest nowa woda tibijska ale naprawde nie jestem pewien bo już dawno nie gram (ale na twoim screenie MUSI byc stara, jak czcionka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi