Fajny_Daniel Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Szukam grafiki statku widocznego z góry(do mojej gry oczywiście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 To ma być statek kosmiczny, czy zwykły? Jaki konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajny_Daniel Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Taki stary i nie w 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Stary, czyli żaglowiec, tak? A jaki rozmiar ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajny_Daniel Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Tak.A rozmiar to około 64x64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_pila Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Miboda Interactive szuka grafika do gry 3D. Proszę pisać na numer 3104037 (Micja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Szukam grafika-potrzeba mi grafik postaci (paladyna) w 8 kierunkach (robię Hack`n`slasha a`la Diablo) oraz w takich samych zwrotach grafik potworów (Jakieś 5) i bosiorka (kto grał w Diablo i go widział, ten wie jak mógłby wyglądać. Sprite`y mniej więcej wielkości tych z Diablo (gra będzie w rozdziałce 800X600). Zainteresowanych proszę o odpowiedź tutaj oraz wysłanie grafiki pod mail:adster@wp.pl. Obiecuję honorowe miejsce w rozbudowanym creditsie :) . Wiem, że proszę o niemozliwe :P ,ale gdybyście nie mieli ochoty na robienie tych grafik to może ktoś z Was ma w uploadzie lub wie, że ktoś ma jakieś grafiki z rzutu izometrycznego to niech poda link do grafik lub nazwę folderu użytkownika. Odpowiedzi na Wasze posty będą spóźnione, bo nie mam neta na swoim komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 <UP> : Mozesz poprostu wyciagac grafike z RPG Makera (www.rpgmaker.pl) albo z Tibii :) Ja tak robilem gdy tworzylem gre Golden Quest :P Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 tsukuru.xt.pl - w cholere grafiki tego typu. ~5000 sztuk :) a wyciaganie z tibii i z rtp rpgmakera to lamostwo ;<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 a nie lamerstwo ?? :P :P ps. tsukuru to chyba jakas wersja rpg makera ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 RPG Tsukuru to po japońsku RPG Maker, Bruce :P . Poza tym, Shaq ciągle reklamuje tsukuru.**.pl (:]) w każdym temacie o grafice, żeby ludziska tam wchodziły:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 a nie lamerstwo ?? :P :P lamer = lamerstwo lama = lamostwo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 a wyciaganie z tibii i z rtp rpgmakera to lamostwo ;<< lama = lamostwo Czyli mam rozumieć, że Shaq miał na myśli to, że ten kto wyciąga grafiki z tibii i rtp rpg makera, to pluje jak lama :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 yay. ;p i nie reklamuje, bo nie ma mnie w redakcji. a rpg tsukuru to nie jest rpg maker in japaneese, tylko szkola rpg.. <.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Szukam grafików 3D, programistów BASIC oraz C++ do gry FPS (klimaty wolfenstaina) ja sie zajmuje dzwiekami i scenariuszem (umiem troche programowac wiec jak cos pomoge :)) gadu-gadu: 8050035 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marot Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Zrobiłem już silnik gry samochodowej (taxi po mieście). Od kogoś z tego forum dostałem grafiki samochodów. Już ładnie działa. Przydało by się też jednak coś poza asfaltem, który jestem w stanie narysować sam. Jakieś budynki (na pewno garaż i warsztat), tła (trawnik, jezioro, chodnik - wszystko jako małe rysunki, żebym mógł z nich zrobić obiekt), jacyś ludzie widoczni z góry i jeszcze wiele innych rzeczy do polepszenia wyglądy terenu. Jakbyście coś mieli lub kiedyś widzieli, to chętnie ściągną paczki (chodzi mi o to, żeby były w jednych stylu, a nie ściągane przez google każda oddzielna grafika z innej bajki). Z góry dziękuję. Odpiszcie. P.S. A co w ogóle od końca wakacji taki mały ruch na tym forum. Wszedłem, a tu zadnych nowych gier, dem, itd. Nie przejmuj się, niektórzy nadrobili to dużą ilością plagiatów. Temat podpięty. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Czy mi się zdaje czy ktoś miesiąc temu nie prosił o to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marot Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Wtedy chodziło o inną gierkę. Ale teraz zmieniłem typ. Skończyłem główny silnik i szukam grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Potrzebuje grafiki drzewa, kurnika i młyna ale najważniejsze dla mnie dzrewo i kurnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Potrzebuje grafiki drzewa, kurnika i młyna ale najważniejsze dla mnie dzrewo i kurnik. A skąd mamy wiedzieć w jakiej pozycji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Od przodu. EDIT Wszystko jedno jaka technika wykonania i rozmiar ważne żeby jakoś wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 rozmiar, bitrate, technika wykonania..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Jeżeli chodzi o Hack`n`slasha a`la Diablo-grafiki:każdy sprite w 8 kierunkach bez animacji stania (typu oddychanie), to samo potwory. Nie potrzebuję animacji ataku itp. (sam sobie zmodyfikuję). Zainteresowani? To grafiki wysyłajcie na adster@wp.pl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 lol. to masz tu oddychajaca w osmiu kierunkach kropke: . XD czlowieku, mow czego chcesz.. moze odrazu wszystkie sprity do calej gry ci zrobimy ~~? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorn Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Szukam ładnej grafiki do tła. :boxed: Potrzebuję: śnieżne góry miasto nocą zielone góry zamek las lawowe góry Z góry dziękuję.:bye1::angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Dobra, dobra, tylko najlepiej podać dokładnie, żeby potem nie było niedomówień jak jakiś grafik się zabierze :P . Najlepiej to podawać: co się chce, przeznaczenie, rozdzielczość, ilość kolorów, metoda rysunku np. Las na tło do gry: 320x240, 256 kolorów, pixel-art. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorn Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 wymiary do wrzystkich: 510x510.:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 http://images.google.pl/ !!! Nie zawsze znajduje to co się chce (wpiszcie "kotek" lub "mutant" to zobaczycie) ale mi pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Dobra-wystarczy mi grafika głównego bohatera. 128x256 w 8 kierunkach izometrycznych bez animacji. To tyle. Zainteresowani wysyłajcie sprite`y na adster@wp.pl. Bohater ma być rycerzem z jakimś wielkim mieczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Ok, zrobilem, masz: Jak sie podoba <.<? A moze chociaz powiesz, jaki ma byc ten caly hero ;(? rotfl, jak ktos szuka grafy, to juz chyba jest na tyle ambitny, zeby poguglwoac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi