Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 A czemu to piszesz w C# a nie np. C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ja wiem... No zacząłem już dużo, zresztą jak mówiłem, to jest taka forma treningu. Poza tym, uwielbiam C#, bo ma prostą składnię, wyeliminowano nieścisłości z C++, no i jest obiektowy ^^ Aha. I dla jasności. BWO, mastah, nie ma znaczenia jak nazywa się plik XD, mógłby się nazywać Cursed.mp3 i i tak dałoby się odpalić go pod linuxem, pod warunkiem że przekompilowałbym go (a tak zrobię) pod tymże systemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 To trzeba było pisać w D. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 To trzeba było pisać w D. :] To było w stylu Bigsharka xP Btw. Coś wątpię Marmot, że te świetne efekty były na beepie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Były, były ;] . Przecież w środku PCta nie mam innych głośniczków, a w tą grę grałem, jak jeszcze karty muzycznej nie miałem xD . Jak znajdę tą grę, to ci podeślę niedowiarku xD . EDIT: Tak, tak, znalazłem tą grę na starych dyskietkach :) . Oto link: https://gmclan.org/up24_4_dla_shaqa.html . Radzę ją odpalać w trybie MS-DOS, nie przez Windows, bo wtedy nie ma tych efektów dźwiękowych. Utworzyłem nawet plik PIF, działa pod 98, nie wiem jak pod innymi systemami :] . Ew. są emulatory typu DosBOX, lub darmowa alternatywa FreeDos, ale nie testowałem pod nimi działania tego ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ranma: Dobrze wiesz, ze tu chodziło o tą gierke ;] Little: Dlatego dopisałem że aplikacji winowej :) Czyli jak sama nazwa mówi nie skompilowanej do Lina ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Hmm... Myślę jednak, że beep suksi - za bardzo daje po uszach. Btw jak dobrze pójdzie, to MOŻE zarzucę jakieś techdemko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Dawaj tego beepa, ale z możliwością wyłączenia ;p . Ja np. bardzo chętnie skorzystam z beepowej muzy xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Bo ty to schizo jesteś totalny :] Pomyślę nad beepem, jak mi muzę fajną skomponujesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Czy ja to jakiś kompozytor czy co xD ? Fajne sample muzyki na beepka są razem z tym programem: http://republika.pl/programyaionela/smp.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Nieno, ale dając muzę w totalnie badziewiastej jakości, trzeba chociaż wymyślić jakiś fajny motyw przewodni... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Daj "wlazł kotek na płotek" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Nie obraź się BP Ultimate, ale moim zdaniem taka muza tylko przeszkadza, bo bardzo drażni uszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Łaaał, odkrywcze ~.~" Muzy nie będzie i basta xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Chodziło mi oto że masz racje, a nie oto że dopiero teraz się skapnołem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 A nie skapnąłeś się aby, że pisze się 'skapnąłem'? Bo to już wiemy od 30-40 lat, mr.Refleks xD Btw. wolicie normalne przewijanie tekstu czy przerzucanie stron? (czy moze mozliwosc wyboru w konfiguracji?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Wybór w konfiguracji. Dla każdego coś miłego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi