TeoTN Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 W jaki sposób zabezpieczyć wszystkie pliki w danym folderze tak, aby były dostępne, do odczytu i modyfikacji, tylko i wyłącznie za pomocą dwóch plików php? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 1. .htaccess i reguła order allow,deny 2. umieszczenie ich powyżej public_html (niewidoczne z poziomu www) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jest funkcja flock która blokuje dostęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Tylko na czas wykonywania skryptu, nie na stałe. Czyli na bardzo, bardzo krótki czas. which is also called automatically when script finished Czytaj dokładniej manuala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A dałoby się o jakiś przykład z htaccess? Bo szukałem, ale widziałem tylko blokowanie po IP, a ograniczenia dostępu tylko do dwóch plików nie widziałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi