Marmot Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Rise Of Nations. Swego czasu w dużo to grałem przez multi, wciąga strasznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jak najbardziej zrozumiał małpko. Nie chcę tutaj robić solidnego offtopa i dyskutować z tobą, bo to nie ma sensu. Nie nadajesz się do tego. :P A i proponuję jeszcze Warcrafta III, najlepiej Dotę. Wyjątkowo fajnie się gra. To już lepiej HoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A graliście w Wojny Exigo? Także dobre. Warcraft oczywiście przede wszytskim;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Najbliższy Tzarowi jest zdecydowanie Age Of Empires 2, bo na tej grze twórcy tej pierwszej się opierali. AoE2 to najlepszy i niedościgniony wzór RTS. Polecić mogę jeszcze Age of Empires 3 (baza+wojsko), Battle For Middle Earth 2 (mniej baza+wojsko), Dawn of War 1 i 2 (mniej baza+wojsko), oraz przede wszystkim Supreme Commander 1 (baza+wojsko), ale to futurystyczne klimaty i trzeba mieć mocny sprzęt. Co do Stronghold Crusader, to jest to specyficzyna gra, której konkretny klon może był z jeden (nazwa wyleciała mi aktualnie z głowy). Może Knights & Merchants? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Też proponowałbym załapać się na 2 ostatnie dni otwartych beta testów RUSE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Może seria Total War? Rome dobre. Medieval też. Nie wiem. Dużo tego, gra się nieźle. Nie ma budowania (tzn. jest, ale pod innym kontekstem). Ba! Total Annihilation! ;D Aż dziwię się że nikt o tej grze nie wspomniał. Gra jeszcze z tamtej dekady, ale to nie ma większego znaczenia. Zagrasz, zobaczysz o czym mówię. Jeszcze Battle Realms jest fajnym RTS'em. Taki Warcraft 3 z katanami na czele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Może seria Total War? Rome dobre. Medieval też. Nie wiem. Dużo tego, gra się nieźle. Nie ma budowania (tzn. jest, ale pod innym kontekstem). Ba! Total Annihilation! ;D Aż dziwię się że nikt o tej grze nie wspomniał. Gra jeszcze z tamtej dekady, ale to nie ma większego znaczenia. Zagrasz, zobaczysz o czym mówię. Jeszcze Battle Realms jest fajnym RTS'em. Taki Warcraft 3 z katanami na czele. Pamiętam jak kiedyś młóciłem w Battle Realms, fajne ulepszenia jednostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Patrician ta gra mnie wciągała na wiele godzin gry przez lan z bratem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Gra Warrior Kings Battles spełnia twoje warunki,ale jest zapomniana mało graczy zostało..:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Polecam Command and Conquer Yuri`s Revenge i C&C Generals, można grać na dwóch ale niestety przez neta można tylko. A z średniowiecznych polecam Heroes of Might and Magic 1,2,3,Chronicles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Tak, Knights & Merchants rządzi. Bardzo oryginalne połączyć Settlersów ze zwykłym RTSem. Jak lubisz klimaty sci fi to mogę polecić Ground Control 1,2 (0 baz, same jednostki) bardzo mózgosieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Własnie mi przyszedł do głowy tytuł Age of Mythology. Fajna gierka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 @UP Potwierdzam! A od siebie dodam świetną serię Empire Earth I i II (III ssie, nie tykać palcem) Wiele się w to nagrałem i w singlu i w multi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 co do warcrafta III to polecam tropical towerwars, malo serwow z tym ale na prawde mozna niezle posiekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi