Czarny Ass Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Czy pisaliście kiedyś w jakimiś ezoterycznym języku programowania np. BrainFUCK , INTERCAL , LOLCODE , Ook! ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ook! oOk! ook! Ook! ooK! Głupie to jest. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ja zafuckowałem w brainfucku wyścigówke 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 mimo iz twoja wypowiedz zalatuje sarkazmem, nieomieszkam Cie uswiadomic ze nie, nie udalo ci sie tego zrobic, bo nie mial bys dostepu nawet do sterownikow karty graficznej co dopiero czegokolwiek poza in/out konsoli w brainfucku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 połączyłem języki brainfuck wyświetla tylko śmieszne fuckerracer na poczatku a wszystko inne jest w c++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 czyli nie napisales tej gry czyde w brainfucku Żuczku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja pisałem kiedyś w GML. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a ja w c-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a ja w c-- a ja zaczynam Cię mieć dość. Wypad, bo ani ty śmieszny nie jesteś ani mądry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/C-- ty też :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/C-- ty też :( ;( no shit sherlock, ja nie mówię o języku tylko o tobie samym, "nie próbuj być śmiesznym bo Ci to nie wychodzi". Idź precz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ;( no shit sherlock, ja nie mówię o języku tylko o tobie samym, "nie próbuj być śmiesznym bo Ci to nie wychodzi". Idź precz! Nie bądź taki nerwowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 LOLCODEm to najwyżej można jakieś quizy napisać, ale fakt że śmieszny kod źródłowy wychodzi. PLZ OPEN FILE("plik") AWSUM THX KTHXBYE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi