wikku9 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 on nie ma guowy bo to jest NIEMASZGLOWY i admin demotów mu odciau guowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Wasze posty mnie dobijają ... To jest miejsce na głowę chyba jak ją w GM'ie podczepisz to tego nie widać ... EDIT Lepiej ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Kolejna darmowa grafika dla was ;] 2 pocięte ludki i tillset :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Kafelki świetne, ale naucz się jakoś cieniować, bo skrzynki i te koła (filary, czy to stół jest, nie wiem) są całkiem płaskie ;/ I te ściany tak jakoś średnio pasują do kafelek, przydał by im się jakiś szum, zadrapania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Wydawało mi się, że te 2 ludki oddałeś DiS a tak ontopic to dawidds +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 no ładna ładna ta graficzka :D ćwicz tak dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Eee... co to są te kółka? :P Filary? Podesty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Troche odemnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 What is it? O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Hmmm Jakiś potworek z bronią i bez niej potem dodam jeszcze wersje z i nnymi broniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Rozumiem, że to niebieskie to broń? A co to jest to po środku w kształcie płyty cd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 To jest miejsce na broń, coś ala jak w ut, czyli miejsce do zebrania broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shabowy Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Mechanizm Ssąco wydalający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Jakiś czas temu zrobiłem czołg, może komuś się przyda do jakiegoś tds, chocażby jako ozdoobnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Ładny ale oddziel wieżyczkę/działo od podwozia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Wszyscy ci to mówią i to działo jest nadal krzywo względem podwozia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Kolejne graficzki E: A dorzucę jakiegoś potworka jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 No, no, to mi się podoba : D Tylko nie wiem czy jakby ktoś miał robić system oświetlenia do tego, to czy nie pasowałaby bardziej jasna wersja pomieszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Kolejne graficzki E: A dorzucę jakiegoś potworka jeszcze teksturki z neta, jak widzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Z dupy... Sam je zrobiłem, a ty jak widzę zawsze szukasz problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Nie no sorry, wcześniej coś mi się nie załadowało i te kwadraty były całe czarne (albo leżałem na krześle i z tego kąta wyglądają na całkowicie czarne), to miał być taki żarcik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 raperr haha dobrze powiedziane. tak trzymać. a tekstury fajne spoko. bo wiadomo skąd ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 A tutaj jakaś postać zrobiona w dwóch wersjach: Ten ciemniejszy bardziej pasuje do tillsetu którego wrzuciłem ostatnio a jaśniejszy chyba wszędzie będzie pasował ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Jakiegoś robocika w paincie zrobiłem, może komuś się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Kolejny zbiór graficzek nad którymi trochę kiedyś pracowałem, trafiają teraz w wasze ręce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 dorzucę skrzynki... eksperymentuję z drzewami, ale bez efektów... ma ktoś pomysł na pixelartowe drzewa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 raperr -> Fajne, tylko takie strasznie mroczne :D Shil -> To jest dopiero fajne, lubię takie "kreskówkowe" klimaty :) Mam tylko pytanie, czy te kamienie, koło drzewa, się połączą jak by miały być jako titleset? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 raperr -> Fajne, tylko takie strasznie mroczne :D Shil -> To jest dopiero fajne, lubię takie "kreskówkowe" klimaty :) Mam tylko pytanie, czy te kamienie, koło drzewa, się połączą jak by miały być jako titleset? xD ja nie wiem, to mmoje to do TDS to to nie pasuje, ale ktoś sobie weźmie do czego innego, nie wiedziałam za bardzo gdzie to wrzucić. A to jest tileset, ale jak ktoś chce cegłę... proszę bardzo, niech bierze cegłę :D A prace Raperra są super. Mroczne i szczegółowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ale chodzi mi, czy jak np. położysz 4 koło siebie takie titlesy, to czy się połączą? Że cegły się dopasują, a nie będą krzywo linie, czy coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi