Platyna Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No bez jaj. Traker. Czemu podrzuciłeś mi jakąś dwójkę dzieci na tym drzewie? Ja sobie tego nie życzę : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Tylko kurcze, bylem pewny ze mnie Stas pozniej adoptowal : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 toz pisalem ze stachu i poxi to moje syny-apostoly :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ośmielacie się podważać słowo moje, jako 'ewangelię'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja jestem synem propy? CHOLERA JASNA TO TAKIE PROSTE A JUZ SIE POGUBILEM : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja jestem synem propy? CHOLERA JASNA TO TAKIE PROSTE A JUZ SIE POGUBILEM : O A gdzie ja, syn Poxipola jestem na drzewku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 psychix zdradzał Platyne ,pewnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ... Pewnego dnia na horyzoncie wielkiego oceanu gmclanowego zauważono statek z czarną banderą. Przypłynął na nim kapitan Farkraj głosząc swoją piracką propagadnę pośród czystej społeczności gmclanu! Farkraj zwykle mówił bardzo mądrze i do rzeczy, miał jednak kilka nie wartych uwagi wypowiedzi. Japanstachowi podobało się jego imie i to Farkrajowi schlebiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Lol ciekawe jak to zrobisz: Jestem matka Cracka i Morro i ojcem Kargula a Morro jest synem Cracka. Matka Kargula jest chyba Stasiu, nie jestem pewny, ale Stas na pewno powstal sam z siebie, wiec jestes w bledzie. A i Crack jest synem Dawiddsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a ja to gdzie? pomiot szatana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a ja to gdzie? pomiot szatana? kiedyś musiało się to wydać, mnie też nie cieszy pochodzić z żabiej rodziny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kto mnie adoptował? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No i mje nie ma :C nikt mnie nie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kto mnie adoptował? :o Terror drony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ciebie też nikt nie zaadoptował więc nie kozacz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A pani kontekstowa skąd się wzieła? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja jestem swoim własnym synem, spłodzonym z Farkrajem i Patrysławem jednocześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Powinni zrobić nowe drzewo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Więcej tu poetów niż programistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Wszyscy są programistami ale nie każdy jest poetą! ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Code is Poetry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jak będzie nowe drzewo to chce być kogoś kochankiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Lol, a jak kochanka na drzewo wlozyc? Powymyslaj ktos nazwiska lol, to zrobie normalne drzewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ale w tym opisie mogę być :) A co z Tymonem ? czemu inny kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bo nie zyje? omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jak nie żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Tak po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 @PoxiPol daj każdemu nazwisko "gmklanowy" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A co z XxMichałxX :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No i jeszcze ja, syn Platyny tylko że on się do mnie nie przyznaje;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi